Kamu Personelleri

İŞKUR Kurum Dışı 1000 İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Ataması Yapacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 1000 adet iş ve meslek danışmanı ataması yapacak. İŞKUR tarafından yapılacak olan 1000 adet İMD ataması kurum dışı olarak gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili olarak tüm detaylar haberimizde…

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…” 

Bilindiği gibi Kamupersoneli.net olarak aylardır İş ve Meslek Danışmanlarının mağduriyetini gündeme getirmekle beraber Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde kurum dışı iş ve meslek danışmanı atamalarının yapılması için mücadelemizi sürdürdük.

Bilindiği gibi İş ve Meslek Danışmanları 5 yıldır atanamadıklarını ve bu atamaların yapılmamasından dolayı sertifika sürelerinin dolacağını her platformda belirttiler ve sitemize bu konu ile ilgili olarak çeşitli geri bildirimler gönderdiler. Her statüdeki adaylarımızın mağduriyetine gündeme getirdiğimiz gibi İMD konusunda mağduriyet yaşan adaylarımızın da mağduriyetlerini gündeme getirdik. 

ATAMALAR HAZİRAN AYINDA YAPILACAK

Konu ile ilgili olarak Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’nın yoğun çalışmaları ve çabaları kapsamında atama bekleyen İş ve Meslek Danışmanlarına müjdeli haber verildi. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde kurum dışı bin adet İş ve Meslek Danışmanı ataması yapılacak. Söz konusu atamalar Haziran ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılı ile gerçekleştirilecektir.

Bir Yorum

  1. hadi hayırlısı sertifika süresi dolmak üzere çok beklemeyin ne olur bir an önce yapın bu alımı

  2. her zamanın siz ve serhat bey yanımızda oldunuz hiç unutmayacağız

  3. 5 yıldır aynı muhabbet. Seçimden önce duyuru yapılır seçimden sonra unutulur. Bin kişi zaten nedir ki… 30 bin işsiz danışman var.

  4. İnsan kaynaklari yonetimi myo mezunlarida atanmak istiyor .burocu olarak

  5. Allah razı olsun sizden kamupersoneli.net. Her zaman sesimiz olmaya çalıştınız. İnşAllah atanacağız KPSS puanlarımız yanmadan.

  6. Arkadaslar bi grup var mi atamayla ilgili? Puanlarimizin istatistigini yapalim

  7. Yıllardır bekliyoruz biran önce ilan çıksın en az 5000 is ve ve meslek danışmanı atamasi olmali

  8. Benim puanım iyi değil atanma ihtimalim düşük atanacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, sayın bakanım yüzbinlerce işsizin umudu olacak binlerce atama bekleyen iş ve meslek danışmanlarını mutlu edeceksiniz inşAllah, vesile olan herkesten Allah razı olsun,benim sayın bakanım sizden bir ricam bi isteğim olacak atanamayan geride kalanlara da sahip çıkmanızı en azından belgemiz doğrultusunda işbaşı eğitim programlarından yararlanmak için belgeli olanlara öncelik verilmesini istiyorum, ben ve benim gibi durumda olanlar da en azından belge yenileme ücretini çıkarmış olurlar, sayın bakanım, biz de mutlu oluruz, duacınız oluruz. Saygılar sunar, başarılarınızın devamını dileriz….

  9. alım şartları da önemli mülakat, yaş şartı falan olursa beş yıllık mücadele çöp olur hiç eziyet çekmemiş beklememiş hiiç işsiz dahi kalmamış işsizliğin ne olduğunu bilmeyeni alırlarsa emekler de hiç olur alım şartları da mağduriyet yaşatmayacak şekilde belirlenmeli

  10. Hiç bir paylaşım sitesinde puanlar konuşulmuyor enteresan hayırlısı herkes için

  11. Ulan sanki dilekçe yazmış platforma yaziyorsun burada seni senin gibiler duyar görür

  12. Alimin haziranda olacagi kesin mi? Ayrica benim iskurdaki danismanim alimin mulakatla olacagini soyledi ne kadar dogru