Kamu Personelleri

İşkur Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçlarını Açıkladı

Hatırlanacağı üzere İşkur geçtiğimiz günlerde yayımladığı bir ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklamıştı. Kurum tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunan adaylar yazılı ve sözlü sınava tabii tutulmuşlardı. 

İşkur internet sayfasından konuya dair bir açıklama daha yayımlayarak söz konusu değerlendirme sınavlarının incelendiği ve personel alımı sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 

Türkiye İş Kurumu yayımladığı duyurusunda ayrıca başarılı olan adayların belirtilen tarihler arasında istenilen evrakları teslim etmeleri gerektiğini açıkladı. 

İŞKUR TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Kurumumuz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere alınacak olan Sözleşmeli Programcı ve Çözümleyici alımı için yapılan yazı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olan adayların listesi aşağıda yer almaktadır.

Sınav sonucu başarılı olan adayların aşağıda belirtilen belgeleri 04/05/2018 Cuma günü mesai saati bitimine (saat 17:30) kadar Genel Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler: 1) Başvuru dilekçesi. 2) Erkek adayların askerlik görevini yaptığını veya erteletmiş olduğunu ya da askerlikle ilişkisi bulunmadığını belirtir belge. 3) Adli sicil kaydı. 4) Sağlık açısından görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu bulunmadığına dair rapor. 5) Mal bildirim formu (El yazısı ile doldurulacak). 6) Son altı ayda çekilmiş dört adet vesikalık fotoğraf. 7) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (Bilgisayar ile doldurulacak).

Adres ve İletişim Bilgileri: Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Emniyet Mah. Mevlana Bulvarı No:42 Yenimahalle/Ankara Tel: (312) 216 3141 – (312) 216 3143

Kamupersoneli.net – ANKARA