Kamu Personelleri

İzmir Barosu Başkanı Olarak Seçilen Özkan Yücel Kimdir?

İzmir Barosu Başkanlığı seçimleri sabah saatlerinde başladı. Sabah saat 9.00’da başlayan oy verme işlemi akşam saatlerine kadar devam etti. Oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi. 

5 farklı adayın yarıştığı İzmir Barosu Başkanlığı seçim sonuçları oy sayımının ardından açıklandı ve Çağdaş Avukatlar Grubu’nun adayı Özkan Yücel, bin 957 oyla başkanlığa seçildi.

İZMİR BAROSU BAŞKANI ÖZKAN YÜCEL KİMDİR?

9 bin üyesi bulunan İzmir Barosu başkanlık seçimleri 21 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Oy verme işlemlerinin ardından yapıldı. Oy sayımının tamamlanmasının ardından İzmir Barosunun yeni başkanı açıklandı. 9 bin üyenin 1957’sinin oyunu alan ve Çağdaş Avukatlar Grubu’nun adayı olan Özkan Yücel başkan olarak seçildi. 

İzmir Barosu Başkanlığı için yarışan adaylar; Çağdaş Avukatlar Grubu başkan adayı Özkan Yücel, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu başkan adayları Mustafa Çetin ve Atalay Aksay, Milliyetçi Avukatlar Grubu başkan adayı Ömer Fatih Şimdi ve Yenilikçi Avukatlar Grubu başkan adayı Muhammed Özekes yeni yönetim için yarıştı.

Kamupersoneli.net – ANKARA