Kamu Personelleri

Kaç Sosyal Güvenlik Merkezi Var? İşte SGK Verileri

 SGK Her geçen gün büyümeye ve imkanlarını genişletmeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre günlük ortalama 3 milyon provizyon hastanelerde, 840 bin eczanelerde, optiklerde ise 4 bin 620 işlem görüyor.


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Online Bağlantısı Olan Sunucularda Hastane Sayısı 3.089 Oldu Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından paylaşılan verilere göre SGK ile Online Bağlantısı Olan Sağlık Sunucusu sayıları şu şekilde ; Hastane 3089 , Eczane 23 Bin 29 , Optik 4 bin 620 , SGK verilerine göre günlük ortalama provizyon sayıları ise şu şekilde ; Hastaneler 1 milyon 300 bin , Eczaneler 840 bin 868, Optik 11 bin 817 . Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından paylaşılan bilgilere göre Sosyal Güvenlik Merkezi Sayısı aktif 526 , karar alınan sosyal güvenlik merkezi sayısı ise 597 olarak açıklandı.

SGK duyuruları, kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomideki gelişmeler, sağlık bakanlığı haberleri ve daha da fazlası memurlar için haber sitesi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in sosyal medya hesaplarını takip ederek ya da android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişme ve haberden her yerde haberdar olma fırsatına erişebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması google play üzerinden ücretsiz bir şekilde kolaylıkla indirilebilir.

Kamupersoneli.net | Ankara