Kamu Personelleri

Kamu Kurumlarına Toplam 26 Bin Memur Alımı Yapılacak !

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından personel alımları hakkında adayların yüzünü güldürecek açıklama geldi. Bu açıklamalar kapsamında kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde toplam 26 bin memur alımı yapılacak. 

Kamuya toplam 26 bin memur alımı hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

DİB 9 BİN 500 PERSONEL ALIMI

Bu bağlamda ilk açıklama Diyanet İşleri Başkanlığından geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıklamalarında bu yılın sonuna doğru 9 bin 500 din görevlisi alımı yapılacağını ifade etti. Ali Erbaş açıklamalarında “Din görevlisi alımı… Bu yılın sonuna doğru 9 bin 500 alacağız inşallah. Bunun 6 bini imam 3 bini Kuran kursu öğretmeni 500’ü de müezzin olacak.” ifadelerine yer verdi.

ADALET BAKANLIĞI 15 BİN PERSONEL ALIMI 

Bunun ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de bir açıklama yaptı. Bakan Gül Adalet Bakanlığı bünyesinde 15 bin personel alımı yapılacağını vurguladı. Bu konu hakkında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül “1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız.” dedi. 

TTK 1500 PERSONEL ALIMI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı açıklamalarında Türkiye Taşkömürleri Kurumu kapsamında 1500 personel alımı yapılacağını vurguladı. Bakan Dönmez açıklamalarında “Cumhurbaşkanımız seçimlerden önce burada Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na bin 500 işçi alımıyla ilgili bir söz vermişti. Bu bizim için talimat mahiyetindedir. Arkadaşlar çalışmalarını devam ettiriyorlar.” ifadelerini kullandı.

Peki sizler hangi kamu kurumundan ilan bekliyorsunuz, en az kaç kadro olmalıdır? Yorum bölümünden görüşlerinizi ve taleplerini belirtebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Tarım ve orman bakanlıgından 5000 bin personel alımı bekliyoruz.tüm bakanliklar sürekli alim yapiyor.nitekim tarim bakanligi bu konuda çok duyarsız ve ihmalkar davraniyor.umarım ziraatçiller ile ilgili en yakin zaman bu tutumlarini degistirmesi temennisindeyiz.

  2. çocukgelisimi bolumunden mezun lise çiksli onlisans lisans mezunlarnada atama bekliyoruzzz!!

  3. Mimarlik mezunlari is bulamiyoruz kamuya veya ozel sozlesmeli personel alinmasini istiyoruz gereyinin yapilmasini

  4. Mimarlara da kadro açın çok yüksek puanlarla atanamama korkusu yaşıyoruz

  5. Lise hemşirelerine iş imkanı sağlanmasını istiyoruz üniv mezunlarıyla aynı dersleri 4 yıl boyunca görüp daha fazla staj yapıp stajdaykrn bir hemşire gibi calısıp lise bittikden sonra ebde bos bos oturmak değil bizim hakkımız lütfen iş imkanı saglayın alımları cogaltın puanları düşürün bir meslek lisesi çıkışlı birinin alabilecegi bir puan ve girebilecegi sistemli bir bşr sinav koyun

  6. Ebelere atama istiyoruz aynı atamada hemşirelerden 8 bin alım varken ebelerden 2 bin alım oluyo eşitlik istiyoruz

  7. Mimar ihtiyacı fazla olmasına rağmen merkezi atama yerine her kurum istediği şekilde alım yapıyor.KPSS'ye hazırlanıp Emek verenler boşta kalıyor. Alımların merkezi atama ile yapılmasını istiyoruz.

  8. inşaat mühendislerine 2000 kadro açılmasını istiyoruz.Biz ınsaat mühendisleri gerçekten çok kötü bir durumdayız.Her yıl 11000 mezun veriyor.Ama açılan kadro çok az.Lütfen sesimizi se

  9. Yaş sınırı yüksek tutulsun gerisi önemli değil üniversite mezunuyuz ama yaştan dolayı memurluk kapısı kapalı

  10. Yaş sınırı olmamalı memurluk bunun kaldırılması temenimiz

  11. ço yüksek miktarda gıda mühendisi alımı istiyoruz. bu bizim hakkımız.

  12. ATTcileri niçin ataması yok 4sene eğitimaaldılar sadece meslek eğitimi gördûler mağdurlar eğitimi boşuna mı gördüler yazık günah ataması olsun

  13. Sosyal hizmetler önlisanstan da memur alınsın yazık bir sürü emek verdik puanlar boşa gitti 81,75 puanla atamazsak sınava girmenin ne anlamı var .insaf lürfen!!!

  14. Kirlenen ve betonlaşan ülkemizde rahat nefes almak için 2000 çevre mühendisi alinsin insAllah

  15. Bencede memurlukta yaş sınırı olmaması lazım meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum bir bayan olarak evlilik ve çocuk oluca okuma ve çalışma iszor oluyor ta çocuklar büyüdü artık çalıştayı diyorsun ve kalkıp kpss ye gidiyosun zordaysa 70 puan barajını aşıyorsun ama n oluyor bu sefer de yaş sınırı çıkıyor.çok saçma bence bir bayan olarak kötü bir durum.becede bu yaş sınırının aha ileri bir yaş olması gerekiyor. Ayrıca takip ettiğim kadarıyla hiç çiçek gelişimi ile ilgili alm da olmuyor…