Kamu Personelleri

Kamu Personeli Alımına İlişkin Bakanlar Sözlerini Unutmamalıdır !

Bilindiği gibi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kamu personeli alımları hakkında adayların yüzünü güldürecek müjdeler vermişlerdi. 

Bakanlar kamu personeli alımı hakkında sözler verdiler ancak bu alımlar hakkında henüz bir adım atılmadı. Bu adımın atılmamasında dolayı adaylar Bakanların verdikleri sözleri unutmamaları gerektiğini vurgulayan önemli sosyal medya paylaşımları yaparak sitemize de geri bildirim gönderiyorlar. 

Adaylarımızdan aldığımız geri bildirimlerde Bakanların sözleri ve verdikleri müjdeler belirtildi. Ayrıca söz konusu Bakanların bu sözleri hatırlamaları gerekmektedir. Bu bağlamda Bakanların sözlerini kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla beraber paylaşıyoruz.

Bilindiği gibi 24 Haziran 2018 tarihinde erken seçim yapılacak. Gerçekleştirilecek olan seçimde milletvekili adayı olabilmek için çok sayıda kamu personeli görevinden istifa ederken milyonlarca aday kamu kurumlarında görev almak için birbirleri ile yarışıyor. Bu bağlamda adayların mağrudiyeti göz önünde bulundurularak hareket edilmelidir. 

BAKANLARIN SÖZLERİ 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamasında 15 bin 500 kamu personeli alımı yapacaklarını ifade etti. Ancak ilanın ne zaman yayımlanacağı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Adaylar ilanın yayımlanmasını bekliyorlar.

Bunun yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı açıklamalarında 3 bin 500 personel alımı yapacaklarını ifade etti. Bakan Fakıbaba personel alımları hakkında sadece alım yapılacağı müjdesini verdi ancak başka bir açıklama yapmadı. 

Tüm bunların yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak BESYO mezunlarına müjde vermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarında 3 bin BESYO mezunu personel alımı yapacaklarını ifade etti ancak bu alımlar hakkında bir gelişme olmadı.

Bu sözlerin yanı sıra İçişleri Bakanı ilk etapta 6 bin 500 bekçi alımı yapılacağını toplam olarak alınacak bekçi sayısının 17 bin olacağını ifade etti. Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin polis alımının yapılacağı ifade edildi. Jandarma bünyesinde de 25 bin alım yapılacak. Bu alımlar da bekleniyor. 

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Bu alımlar hakkında adaylar ilanların bir an önce yayımlanmasını bekliyorlar. İlanlar yayımlandığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…” 

Bir Yorum

  1. Sağlık bakanlığıda verdiği 27 binlik sözün geri kalan kısmını haziranda almalı. Bizimde sesimiz olun..

  2. PTT alımları kgm alımları TCDD alımları adalet bakanlığı alımları Nufusu müdürlüğü alımları vs vs bunları unutmadik sayın bakanlarımız vaad yerine getirilmiyor. Unutmayın bunu seçimler yakın..

  3. oyları alıncaya kadar top çeviriyorlar oyları aldıktan sonra da atama bakleyenler olarak kendi kalemize göl yemiş gibi hissediyorum kendimi, biri yer biri bakar olmasın herkesi seçim öncesi sevindirin

  4. başbakanlık kesin olmayacak birçok bakanlık ya hiç olmayacak ya da adı değişecek, atamalar 2 ay içinde oldu oldu olmadı el Fatiha, seçimden sonra devlet kurumları yeniden oluşturulacak bu da en az 2-3 yıl demek artık atama bekleyenleri kandırıp oyunu almak değil seçim öncesinde memnun etme zamanıdır atayacağız diyerekten çooook oyumuzu aldılar çooooook.

  5. Eşit yasa adalet ve özgürlük istiyoruz af istiyoruz af lütfen birde bizim sesimizi duyun artık bizde bu ülkenin vatandaşıyız sesimize ses verin artık

  6. Artık. Devleti yönetenler en baştaki yöneticiden itibaren değişsin