Kamu Personelleri

Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı Duyurusu

Bakan Süleyman Soylu’nun başkanlığında “Kamu Personeli Danışma Kurulu” toplantısı düzenleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman SOYLU‘nun başkanlık edeceği 2016 mart ayı Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı yarın (24.03.2016) yapılıyor. Saat 14:00’da Çalışme ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı içerisinde bulunan Reşat Moralı toplantısı salonunda gerçekleşecek olan toplantının ana başlıklarını hakkında şimdilik bir bilgi verilmedi.

Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Kamu sendikaları başkanları ve kamu sendikaları yetkililerin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları katılacak. 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Kamu Personeli Danışma Kurulu sonrası siz değerli ziyaretçilerimizi toplantının detayları hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz.

En hareretli Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantılarından biri 2013 yılında geçmişti. Memur-Sen ve diğer sendikalar 2013 yılında 4/Clilerin meseleleri ve kılık kıyafet yönetmeliği taleplerini dönemin bakanı Sayın Faruk Çelik’e iletmişlerdi. Memur-Sen 1982’den günümüze devam eden kılık kıyafet yönetmeliğinin kaldırılmasını ve kıyafet serbestliği taleplerini Faruk Çelik’e iletmişti. Ayrıca yine söz konusu toplantıda dönemin Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu “4/C’LİLER DAHİL BÜTÜN SÖZLEŞMELİLER KADROYA ALINMALI” demiş ve günümüze kadar bu talep henüz yerine getirilmemişti.

Yarın gerçekleşecek Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu ve sendikalarca açıklamalar yapılacaktır. Bu açıklamaları kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.