Kamu Personelleri

Kamu Personellerine 3600 Ek Gösterge Son Durum ! Teklif Cumhurbaşkanlığına Sunuldu

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, kişisel twitter hesabından ‘3600 ek gösterge’ konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen’in 3600 ek gösterge teklifinin Cumhurbaşkanlığına iltildiğini açıklayan Memiş, konunun takip edildiğini ve Cumhurbaşkanlığı’na iletilen teklifin içerisinde sağlık çalışanlarının da olduğunu söyledi.

İŞTE O TWİTTER AÇIKLAMALARI…

1) 3600 ek gösterge ile ilgili yasal düzenlemede sağlık çalışanlarının olmadığı/olmayacağı yönündeki paylaşımlar tamamen spekülatiftir, gerçeklerle ilgisi yoktur.

2) Bütün kamuoyunun bildiği gibi, sağlık çalışanı, öğretmen, polis ve din görevlileri için 3600 ek göstergenin müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımız 6 ay önce vermiş, AK Parti seçim beyannamesinde yer almıştır.

3) 100 günlük 2. programda Milli Eğitim Bakanlığı’nın 3600 ek göstergeye yer vermiş olması bu gerçeği değiştirmeyecektir.

4) Ayrıca CHP milletvekilleri tarafından hazırlandığı ileri sürülen, sağlık çalışanlarının yer almadığı kanun teklifi de gerçek olsun veya olmasın, bir anlam ifade etmemektedir. Sağlık çalışanlarımızın en ufak bir endişesi olmamalıdır

TEKLİF CUMHURBAŞKANLIĞI’NA İLETİLDİ

5) Konuyla ilgili çalışmalar yapılmakta olup Memur-Sen’de bu konudaki teklifini Cumhurbaşkanlığına iletmiş ve takip etmektedir. Bu çalışma içerisinde sağlık çalışanları da vardır.

6) Bu bağlamda özellikle kafa karıştırıcı bir algı operasyonu yapmak isteyenlere karşı bu işin takipçisi olduğumuzu belirtiyoruz.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

7) 3600 ek göstergenin tüm sağlık çalışanlarına verilmesi, diğer çalışanlarımız ile ilgili de aynı oranda ek gösterge puanı verilmesi noktasında yetkili sendika olarak gerekli mücadeleyi bugüne kadar verdik ve bundan sonra da mücadelemizi sürdüreceğiz.

3600 EK GÖSTERGE MÜJDESİNİ

8) Önceki kazanımlarımızda olduğu gibi en kısa sürede 3600 ek gösterge müjdesini de sağlık çalışanlarımıza müjdeleme temennisi ile saygılar sunarım.

Bir Yorum

  1. Ayrım yapılmasın tüm lisans mezunlarına verilsin yapılmazsa sendika istifam hazır birdaha oyda vermem.

  2. Söz verdiniz bir yerine getirin ya neyi bekliyorsunuz, Silivri'ye metro mu?????

  3. Emekliliğe esas kadro ve derecesi 1/4 olan herkese 3600 ek gösterge verilsin

  4. Diliyorum en kısa zamanda müjdeyi verirsiniz mücadeleniz için çok teşekkürler iyi ki varsınız

  5. Memursen ne mucadelesi vermiski mucadelemiz surecek diye beyanat veriyorlar…