Kamu Personelleri

Kamuya Yüzde 50'ye Varan Emeklilik Teşviki Düzenlemesi Geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz katılmış olduğu bir televizyon programında kamuda çalışan personellere yönelik yürütülen bazı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Cevdet Yılmaz, CNN Türk’te katıldığı program kapsamında yapmış olduğu açıklamalarında, kamuda emekliliği artırmak için yeni teşviklerin devreye sokulacağını duyurdu. 

KAMUYA EMEKLİLİK TEŞVİĞİ GELİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz katılmış olduğu televizyon programı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında kamu kurumlarında üst düzey kadrolarında içinde bulunduğu pozisyonlarda çalışan kamu personellerinin emekli edilmesi adına teşviklerin uygulanacağını belirtti. Cevdet Yılmaz, yeni yönetim sisteminin iş verilmeyen ve boşta kimse olmasın anlayışın olduğunu vurguladı. 

Kamuda ya da herhangi bir yerde değerlendirilmeyen çalışanların yaşı gelmişse ve hakketmişse emekli olması için belirli teşviklerle emekli edilmesi için düzenlemeler yapıldığını vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz teşviklerin ne olduğuna dair de açıklamalarda bulundu. Cevdet Yılmaz; bu konuda yaptığı açıklamalarında emeklilik yaşı gelmiş ve emekli olmamış kamu personellerinin yüzde 50’ye varan ikramiye artışı ile emekli edilmesine ilişkin düzenleme olduğunu söyledi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Emekli olacak kişilerin maaşlarında bir düşüş olmaz ise kamuda çalışanların yarısından daha fazlası hemen emekli olacak .

  2. Öncelikle gençlerin önü açılsın yok üç çocuk yok beş çocuk herhalde 60 yaşındaki emeklisi gelmiş bu çocukları yapmayacak gençler işe girip evlenecek ki çocuk yapsın Yuva kursun gençlere iş emeklisi gelmiş tüm memurlar emekli edilsin yazıktır bu gençler bunalıma girecek

  3. Emekli maaşını çok düşük emekli maaşının yükseltilmesi yapılırsa istenilen hedefe ulaşılır

  4. sayın cumhurbaşkanımız ve hükümet yetkilileri, resen emekli edilmiş devlet memurlarının bu teşvik ikramiyesinden nasıl yararlanacaklar. buna da bir açıklık getirirlerse çok daha iyi olur. reis inşalllah bu haksızlığa da bir çözüm getirir. çünkü resen emekli edilenlere haksızlık yapanlar ak partili değil, ak partinin altını oymaya çalışan jön ve jakoben bürokratlardır.

  5. Kamuda işçiler emekli olurken hem tazminatı hemde emekli aylığı çok yüksek.memurlarıda aynı düzeye getirin bütün memurlar emekli olur.

  6. Kamuda işçiler emekli olurken hem tazminatı hemde emekli aylığı çok yüksek.memurlarıda aynı düzeye getirin bütün memurlar emekli olur.

  7. 3600 gösterge tüm memurlar kapsarsa istenen hedeflere daha kolay ulaşılır

  8. Emekli. Maaşlarımızı artması. Daha faydalı. 29.yıllık memurum. 2100 tl alacağım. Hizmetin. Karşılığında. Cok. Düşük

  9. 3600 kadroyü tüm memurlara verin herkes emekli olur işçi emekli olurken memurdan çok alıyor herkes eşit olsun o zsman

  10. Yaşı geleni at kapı dışarı neyin davası pazarlığı bu.gencler iş bulamıyor adam önünü göremiyor memur,devam cenazesi çıkacak işyerinden bekliyor

  11. Ayrica emeklilik yaşi da çok yüksek yahu. Bari kadın 50 erkek 55 yapsinlar .50 dolduğu gün emekli olurum.

  12. Devletimiz insAllah tüm memurlara 3600 gosterge verir bizde emekli oluruz,hepimiz umutla bekliyoruz.issizlik diye sorun çözulmus olur

  13. sayın yetkililer, bir an önce bu yasayı çıkarın da emekli olacaklar ayrılsın.

  14. Ben ptt de 33 yıllık bir memurum ptt. Personeline emeklilik tesvigi verilirse hemen emekli olurum bu yeni genclere de istihdam imkanı saglamak demektir yekililerden bunu bekliyoruz

  15. kamuda emeklilik memurlara neden masa başı işçileri gibi emekli ikramiye ve emekli maaşı verilmiyor. bizler okuyup üniversite bitirdik.eeeee alfabeden mezunlar bizden çok alıp emekli oluyorlar ..