Kamu Personelleri

Kars Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kadroya Geçiş Başvuru Sonuçları Açıklandı

Taşeron işçilere yönelik yapılan düzenleme kapsamında yüzbinlerce işçi kadroya geçiş için 2 Ocak ile 12 Ocak arasında başvurularda bulundular. Kamu kurumlarında çalışan çoğu işçi tarafından yapılan başvurular, kamu kurumları tarafından açıklanmaya başlandı. 

Söz konusu düzenleme kapsamında, Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’de taşeronda çalışan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçiş başvurularını açıkladığını duyurdu. 

KARS AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜĞÜ KADROYA GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü internet sayfası üzerinden yayımladığı duyurusunda, taşeronda çalışan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçiş başvurularının belli olduğunu duyurdu. İşçiler başvuru sonuçlarını sitesi üzerinden öğrenebilecekler. Söz konusu duyuruda ayrıca, başvuru sonuçlarına itiraz edecek adayların yapmaları gerekenlere ilişkin bilgiler verildi. 

Yayımlanan duyuru metni, 

696 Sayılı KHK’nin 127 Maddesinin Geçici 23 ve 24. Maddesi Gereği Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarımızda Hizmet Alım Sözleşmesi kapsamında olup; Taşeronda Çalışan İşcilerin Sürekli İşci Kadrolarına Geçişi Başvuru Sonuçları