Kamu Personelleri

KPSS 2017/4 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Bekleniyor

Karayolları Genel Müdürlüğü Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bir duyuru yayımlamıştı. Yayımlanan duyuruda KPSS 2017/4 ile Karayolları Genel Müdürlüğü 640 personel alımı tercihlerinin alınacağı ifade edildi. 

SONUÇLAR AÇIKLANDI-TIKLAYINIZ

Konu ile ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı tercihleri 12 Nisan 2017 tarihinde başlamıştı ve tercih işlemleri 18 Nisan 2017 tarihine kadar devam etmişti. Adaylar tercihlerini yapabilmek için ÖSYM tarafından belirlenen bankalara 15 TL tercih ücreti yatırarak tercih işlemlerini tamamladılar.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı tercihlerine ilişkin yerleştirme sonuçlarının bugün veya 26 Nisan 2017 tarihinde açıklanması bekleniyor. KGM tercih sonuçları açıklandığında ziyaretçilerimizi sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. bugün açıklanma olasığı var ama belli olmaz ösym bu 26 sına da sarkabilir bakalım göreceğiz artık orman ve su işleri bakanlığı da alım ilanı verse artık aylardır bekliyoruz…

  2. şu tapu kadastrodanda personel alimi haberi̇ gelsede deri̇n bi̇r nefes alsak.bugün bakanlar kurulu toplantisi var umarim personel alimlari hakkinda olumlu bi̇r sonuç ortaya çikar.

  3. orman genel müdürlüğü de alım ilanına çıksa artık daha fazla bekletmese biz orman mühendislerini…

  4. orman ve su işleri bakanlığından ve orman genel müdürlüğünden orman mühendisi alım ilanları bekliyoruz artık …

  5. beklemekten az kadrolardan tükendik artık