Kamu Personelleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alımı Başvuru Sonuçlarının Açıklanması Bekleniyor

Kredi ve Yurtlar Kurumu Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlayarak kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 1044 personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu ilana başvurular 5 Nisan 2017 tarihinde başladı ve 14 Nisan 2017 tarihinde sona erdi. Adaylar başvurularını Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı online başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirdiler. Başvuruların sona ermesinin ardından adayların başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyişleri başlamış oldu. 

KYK 1044 PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR

Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımında kurum kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 1044 yurt yönetim personeli alımı yapacağını ifade etmişti. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirdiler. 

Başvuru sonuçları ise yani sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sınav yerleri ve sınav tarihleri 24 Nisan 2017 tarihinde “www.gsb.gov.tr” web adresi üzerinden ve “www.yurtkur.gsb.gov.tr” web adresi üzerinden ilan edilecektir. Ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

SÖZLÜ SINAV

Sözlü sınavlar aşağıda belirtildiği şekilde on altı il merkezinde 8 Mayıs 2017 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak olup, sınava girmeye hak kazanan adaylar hangi il için başvurmuşlarsa o ilin karşısında yer alan sınav yerinde sınava gireceklerdir.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. di̇ğer kamu kurumlarinin mülakat sonuçlari bi̇le açiklaniyor veya açiklanacak tapu kadastro ya halen 1500 personel alimi i̇lani açiklanmadi

  2. saat olmuş 20:30 hala açıklanmadı . milletle dalga geçmeye devam ediyorlar…

  3. açıklayacak sanız açıklayın nedir açıklanıyor nçıklanacak dalga mı geçiyorsunuz insanlarla