Kamu Personelleri

Kültür Bakanlığı Aday Memur Hazırlayıcı Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Aday memur hazırlayıcı eğitimlerine ilişkin yayımlanan duyuruda hazırlayıcı eğitim sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. Buna göre söz konusu duyuruda Kültür Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapan aday memurlara yönelik 5 Mart 2018 ile 3 Nisan 2018 tarihleri arasında Aday Memur Hazırlayıcı Eğitim Programının tamamlandığı ifade edildi. 

Program sonunda ise 6 Nisan 2018 tarihinde sınav yapıldığı ve sınavda 242 kişinin başarılı olduğu ifade edildi. İşte yayımlanan duyuru:

KÜLTÜR BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Kültür Bakanlığından yayımlanan duyuruda “Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görev yapan aday memurlara yönelik olarak 05 Mart-03 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Aday Memur Hazırlayıcı Eğitim Programı” tamamlanmıştır. 06 Nisan 2018 Cuma günü Ankara’da yapılan sınavda 242 kişi başarılı olmuştur. Sınav sonuçları aşağıda belirtilmektedir.” ifadelerine yer verildi.