Kamu Personelleri

Kültür Bakanlığı Kura Çekimi Sonrası Yerleştirmesi Yapılan Adaylar için Duyuru Yaptı

 Kültür Bakanlığı 18 Nisan 2016 tarihinde Yapılan Kura Sonucu Bakanlık Teşkilatına Yerleştirilen Adaylarla ilgili duyuru yaptı. Devlet Perosnel Başkanlığı tarafından yapılan kura çekimi sonucunda Kamu kurum ve kuruluşlarına atanan Şehit ve Gazi yakınlarının yerleştirme işlemleri için gerken belgeler Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan açıklandı. Resmi İnternet sayfasından yapılan duyuru şu şekilde ; 


GENEL AÇIKLAMA :

1. Her adayın aşağıda belirtilen belgeleri en geç 16/05/2016 tarihi mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 50 Balgat/Çankaya/ANKARA adresine getirerek şahsen veya kanuni yakınları aracılığıyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurularda aşağıda belirtilen belgelerin ve dilekçenin son başvuru tarihinin (16/05/2016) mesai saati bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaşması gerekir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konmaz. 
2. Belgelerin son altı ay içerisinde alınmış olması gerekmektedir. (Adli Sicil Belgesinin 06/05/2016 tarihi veya sonrasına ait olması. )
3. Başvuru yapmaları amacıyla, adayların adreslerine tebligat yapılmayacaktır.
4. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklerden herhangi birisine sahip olmayan veya gerekli belgeleri birinci maddede belirtilen süre içinde belirtilen adrese teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.
5. Atandıktan sonra şartları taşımadığı tespit edilenler hakkında ilgili mevzuat uyarınca işlem tesis edilir.
6. Bu duyurunun yayınlanmasından önce başvuru yapan adayların bu duyurudaki hususları dikkate alarak yeniden başvuruda bulunmaları gerekmekte olup, duyurudan önce yaptıkları başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat: Mustafa GENÇ 0312 312 49 05

GETİRİLECEK BELGELER

1. Devlet Personel Başkanlığı Atama Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı),
2. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği, (*) 
3. Yerleşim Yeri Belgesi (Aslı),
4. Nüfus Cüzdanının noter tasdikli örneği, (*)
5. Sağlık Raporu (Asıl),
(Hastanelerden veya Aile Sağlığı Merkezlerinden ya da Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerinden (OSGB)), 
6. 06/05/2016 tarihi veya sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden alınacak internet çıktısı da olabilir),
7. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesinin onaylı örneği, (*) (E-Devlet üzerinden alınacak internet çıktısı da olabilir.)
8. 6 adet vesikalık fotoğraf,
9. Mal Bildirimi 
10. Form Dilekçe (Memur olarak yerleşen adaylar.) 
11. Form Dilekçe (Sürekli işçi olarak yerleşen adaylar.) 

(*) Yukarıda (2), (4) ve (7) numaralı sıralarda yer alan belgelerin fotokopileri, aslı ibraz edilmek kaydıyla, yerleştirilenlerin halen bulunduğu yerdeki Bakanlığımız birimlerince veya Personel Dairesi Başkanlığınca başvuru esnasında onaylanabilecektir.
Ancak, bulunulan yerdeki Bakanlığımız birimlerince yapılacak onay işleminde, onaylayan görevlinin adı-soyadı ve unvanı, onay tarihi, aslının aynıdır ibaresi ile okunaklı birim mühür baskısının bulunması gerekmektedir.

(**) Sürekli işçi olarak yerleştirilen adaylar mal bildirimi doldurmayacaklardır.

Kamu haberleri, Kamu personeli alım haberleri, gündem haberleri ve daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in Android uygulamasını indirebilirsiniz. Kamu Personeli Uygulamasını İndirmek için TIKLAYINIZ.

Kamupersoneli.net | Ankara