Kamu Personelleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaç Personel Alımı Yapacak ( Kültür Paketi Açıklanıyor)

Kültür Bakanlığı Atama Kadroları ve Merakla beklenen Turizm paketi bugün açıklanıyor. Uzun zamandır atama bekleyen KPSS mağduru adaylarının merakla beklediği “Kültür Paketi” bugün açıklanacak. Söz konusu paket için Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki personeller ve Sn. Mahir Ünal bir hayli mesai harcadı.

Kültür Paketi İçin Heyecanlı Bekleyiş Başladı

Paketin açıklanmasıyla birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kadro planlaması da ortaya çıkacak. Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mahir Ünal Önceki konuşmalarından birinde : “Maliye Bakanımızla görüştük. 300’ün üzerinde kütüphaneci, aynı şekilde arkeolog, aynı şekilde sanat tarihçisi alacağız” demişti. Bir çok bakanlık personel alım stratejilerini ve alınacak personel sayısını belli etmiş ve yine çoğu bakanlık personel alımı için ilana çıkmıştı.

Personel Alımı İlanları Yakında Çıkacak

Uzun zamandır merakla beklenen Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı yakın zamanda çıkabilir. Gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kültür paketi ve kadro planlaması belli olacak.

Kadro Planlamaları Belli Olan Bakanlıklar

Şimdiye kadar personel alımı için ilana çıkan bakanlıklar şu şekilde ; İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (ASDEP). Atamaları gerçekleştiren bakanlıklardan birisi Milli Eğitim Bakanlığı oldu.Seçim vaatleri arasında yer alan  şubat ayında öğretmen atamaları gerçekleşmiş fakat yine de bir çok öğretmen açıkta kalmıştı. Öğretmenler Ağustos atamaları bekliyor, bakanlık söz konusu atamalar için herhangi bir çalışma olmadığını dile getiriyor. Bakalım Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kadro planlamasına adaylardan ne tür tepkiler gelecek.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…

Bir Yorum

  1. inşAllah dedikleri gibi300 kütüphaneci 300 arkeolog 300 sanat tarihçi alımı yapılır vaaatler havada kalmaz inşAllah

  2. Hadiiiii bekliyoruz lütfen artık açıklayın bitirin bu belirsizliği nezaman alım yapılacağı da bi zahmet söylensin en son en kısa zamanda dediklerinde bu yana 5 ay gecti

  3. ya dalga mı geçiyorlar hala açıklanmadı bu kadar insan bekliyoruz

  4. arkadaşlar arkeolog, sanat tarihçi ve kütüphaneci olarak toplamda mı 300 kişi yoksa ayrı ayrı mı 300 er kişi bilginiz var mı? ya da bakanın konuşmasını dinleyen?

  5. sürekli personel alacaklarına; opera da çalışan yıllardır emek veren personeline öncelikle kadro versin!!!!!!!!

  6. ya neyin alımı olcak 2014 mü 2016 mı bari onu söyleseler

  7. sanat tarihçi, arkeolog kadrolarına sevindim bir heykeltraş olarak söylemeliyim yılda 2 kişi atıyorlardı 2014 ten beri onuda açmıyorlar ve yine bize kadro yok kütüphanecilere ne müjdesi verdiler onu pek anlamadım zaten her yıl kadro açıyorlardı bizim kadro sayılarımıza oranla çok çok fazla hem de

  8. 150 heyleltiraş haydi türkiye sanata ne kadar deyer verdiğini göster