Sağlık Personeli

Kura ile hastane personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden başvurular alınacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru yapacak adaylar arasından hastaneye kura ile personel alınacak.

HASTANEYE KURA İLE PERSONEL ALINACAK

Başvuru yapacak adaylar için yayımlanan personel alım ilanında, “Harran Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Üniversitemiz Hastanelerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 Sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ile 26.03.2020 tarih 31080 mükerrer sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır. Şartları taşıyan adayların 08/12/2020 –12 /12/2020 tarihleri arasında başvurularını Şanlıurfa İş Kurumu İl Müdürlüğüne/hizmet merkezine www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.” denildi.

Yayımlanan personel alım ilanında hastaneye Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi 53, Temizlik görevlisi 28 personel alınacağı bildirildi.

HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5. Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

6.Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek

BELGE TESLİMİ, KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

Kura çekilişi 25/12/2020 tarihinde saat 13:30’da Harran Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Üniversitemizin http://www.youtube.com/channel/UCzkbGZwJJrE-QJQ7fwc30eQ adresinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni kura bilgileri takvim www.harran.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreçlere ilişkin takvim www.harran.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.