Kamu Personelleri

KYK 1044 Personel Alımı Mülakat Sonuçları İçin Gözler Spor Bakanlığında

Kredi ve Yurtlar Kurumu geçtiğimiz aylarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlayarak 1044 personel alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu personel alımına ilişkin detayları, mülakat sürecini ve sonuçlara ilişkin adayların tepkilerini kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

PERSONEL ALIM VE MÜLAKAT SÜRECİ

Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımına ilişkin adaylar başvurularını 5 Nisan 2017 ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Başvurular tamamlandı ve başvuru sonuçlarına göre adaylar 8 Mayıs 2017 tarihinden itibaren belirli bir süre içinde Adana, Antalya, Ankara, Bolu, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van illerinde mülakatlara katılmaya başladılar.

Mülakat sürecinin tamamlanmasının sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Adaylar ilk başlarda mülakat sonuçları için sabırlı ve heyecanlı bir şekilde beklerken son zamanlara doğru sabırlarının kalmadığını ve bilgisayar başında hapis olduklarını ifade etmeye başladılar.

ADAYLARIN TALEPLERİ VE TEPKİLERİ

Adaylardan aldığımız geri bildirim ve yorumlarda Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçlarının artık açıklanması gerektiği, beklemekten dolayı sorun yaşadıklarını ve bu sonuçların açıklanmamasından dolayı bir çok personel alım ilanına başvuru yapamadıklarını vurguladılar. 

Kamupersoneli.net olarak yetkililerden Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin açıklama yapmalarını talep ediyoruz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Sabrımızın sonlarındayız. Zaten çoğunluğumuz kazanamayacak buna ragmen nerdeyse 3 aydır bekletiliyoruz.

  2. Umarım en gec yarın acıklanır guvenlik sorusturması işe alınan personele yapılır .