Kamu Personelleri

Maliye Bakanlığı 100 Kamu Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Bilindiği üzere Maliye Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayınlamıştı. Yayınlanan ilanda Maliye Bakanlığı 100 Hazine Avukatı alımı yapacağını belirtmişti.

Söz konusu ilana başvurular 9 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 20 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. İlana başvuru yapacak olan adaylardan bazı şartları taşımaları istendi. 

Şartları taşımayan adayların ve başvurularında asılsız beyanda bulundukları tespit edilen adayların başvuruları iptal edildi. Adaylar ilgili ilana başvurularını Maliye Bakanlığı (www.maliye.gov.tr) ile Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü (www.bahum.gov.tr) internet sayfalarında yer alan “BAHUM Sınav Sistemi” üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirdiler.

Maliye Bakanlığı 100 Hazine Avukatı Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor 

Maliye Bakanlığı 100 memur alım ilanın başvurular yukarıda da belirttiğimiz üzere 20 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar büyük bir merakla başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bekliyorlar. 

Başvuru sonuçları hakkında Maliye Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

İlk Siz Haberdar Olun 

Maliye Bakanlığı 100 memur alımı başvuru sonuçları açıklandığında ilk siz haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | ANKARA