Kamu Personelleri

Memur Sen Başkanı Yalçın'dan Sözleşmeli İstihdama Karşıyız Açıklaması

 Memur-Sen Karabük Buluşması kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Söz konusu buluşmaya Karabük Milletvekili Adayları, Memur-Sen Karabük İl Temsilcisi Zeki Öz, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın burada bir konuşma gerçekleştirdi. 

Ali Yalçın yapmış olduğu konuşmasında kamu personellerinin sorunlarına dair açıklamalarda bulundu. 

‘SÖZLEŞEMELİ PERSONEL İSTİHDAMINA KARŞIYIZ’

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu konuşmasında Memur Sen olarak önemli işlere imza attıklarını ve şu anda Türkiye’nin bir numaralı emek örgütü noktasına geldiklerini söyledi. Memur-Sen olarak özelde üyelerin dertleri ile dertlenmeyi, ekonomik sosyal haklarını iyileştirmeyi kendilerine görev bildiklerini açıklayan Memur Sen Başkanı Yalçın kamu personellerinin sorunlarına yönelikte açıklamalar yaptı. Konuşmasında sözleşmeli personel istihdamına vurgu yapan Ali Yalçın konuya dair şu ifadeleri kullandı. 

”Türkiye’yi biz 12 milyon 300 bin imza ile geride bıraktık onun için biz kamusal alan yalanının olduğu bir Türkiye’ye asla tahammülümüz yok dedim. 82 model Kenan Evren yasası ile kılık kıyafet yönetmeliği dayatılıyor. Bıyığınız şu kadar olacak, pantolon renginiz şöyle, gömleğiniz böyle olacak diyen darbe mahsulü bir yönetmeliğe tahammülümüz yok dedim. Önümüzde sorunlarımız var grev hakkı istiyoruz siyaset hakkı istiyoruz antidemokratik çağdışı kılık kıyafet yönetmeliğinin değişmesini istiyoruz. Sözleşmeli istihdama karşıyız 3600 ek göstere ile ilgili cumhurbaşkanımız önceki günlerde seçim beyannamesi açıklarken çok önemli cümleler kurdu bu cümlelerin devamının gelmesini bekliyoruz”

Kamupersoneli.net – ANKARA