Kamu Personelleri

Memurluk Kalkacak Mı ? Çalışma Bakanı Sarıeroğlu Cevapladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TRT Haber’de Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan ekonomi paketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu memuriyetin kalkıp kalkmayacağı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında memurluğun kaldırılacağı hakkında söylentilerin olduğunu böyle bir adım atılacakmış gibi kara propagandanın başlamış durumda olduğunu ifade etti.

MEMURİYET DEVAM EDECEK

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarının devamında “KPSS ile memur alımlarımız, sözleşmeli personel alımlarımız, kariyer mesleklerle ilgili kamuda alımlarımız devam ediyor. Bunlarla ilgili mevcut sistemimiz neyse, aynı şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi. 

4/B’LİLERİN İZİNLERİ DÜZENLENDİ 

Tüm bunların yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında 3,5 milyon kamu görevlisinin hepsinin içinin rahat etmesini istedi ve 4/b’lilerin izin konusunda talep olduğunu ve bu kişilerin izin sürelerini düzelttiklerini Bakanlar Kuruluna sevk ettiklerini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Siz gideceksiniz neden sizin h3r dediginiz oluyor bu ülke tekrar üreten bir ülke olacaktır

  2. Sayın bakanımız mevsimlik işçilerin günü 9 ay 29 gunoldu arkadaki iki ayida kapacak demişlerdi şeçim yaklaşıyor mevsimlik işçiler iki ayında kapanmasını talep ediyorlar kamu personeli sesimizi duyur

  3. Evet kesinlikle memurluluğun kalkması daha makul olur. Çünkü memurum garantideyim hiç bi şekilde çıkarılmam mümkün değil yapacakları en kötü ihtimal yerimi değiştirirler deyip işini savsaklayan çok var. Örnek vermek gerekirse gişeye gidip işlemin yapılmasını bekliyorsun ordaki çalışan sana sistemin gittiğini diyor oysa bilgisayarda oyunn veyahut okey oynuyordur. O yüzden işin daha iyi yapılabilmesi için caydırıcı bişi olmalı.

  4. ben yatan, oyunlar oynayan memur görmedi̇m memurlar çalişiyor ve çok düşük ücretler aliyorlar. ithal saman seni̇n beyni̇ni̇ bulandirmiş.

  5. Herşey özelleşir inşAllah. Her kurama gittiğinden para öde de aklın başına gelsin