Kamu Personelleri

Merkezi Atama ile TEİAŞ'ı Tercih Edecek Adaylar Dikkat !

TEİAŞ, sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından ilan edilen pozisyonları tercih edecek adaylar için bir duyuru yayımladı.

TEİAŞ tarafından yayımlanan duyuru şöyle:

” Sözleşmeli Personelin sözleşme ücreti, temel ücret, başarı ücreti, kıdem ücreti ve varsa yabancı dil ücretinden oluşmakta olup, bu konuda 399 sayılı KHK’nin 26, 27, 28 ve 30. madde hükümleri uygulanmaktadır.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonucuna göre yabancı dil seviyeleri A olanlara temel ücretlerinin %10’u, B olanlara %5’i ve C olanlara %2’si oranında yabancı dil ödemesi yapılmaktadır.

Şirketimiz personelinin görev ve yer değişikliği işlemleri, Şirketimizin http://www.teias.gov.tr/ adresinden temin edilebilen Personel Yönetmeliği ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülmektedir.

Şirketimizde lojman imkânı bulunmakta olup; Lojman Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde değerlendirme yapılmaktadır. Şirketimize ÖSYM’ce yerleştirilmesini müteakip, ataması yapılarak göreve başlayan personelin, Teşekkülümüz Personel Yönetmeliği gereğince atandıkları iş yerinde en az 2 yıl çalışma zorunluluğu bulunmaktadır.

Şirketimize ait pozisyonları tercih edecek adaylar, yukarıda belirtilen hususlar dışında her türlü konuda bilgi almak üzere İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ile irtibata geçebilirler.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA