Kamu Personelleri

MHP'li Arzu Erdem'den Şehit ve Gazi Yakınlarına Memur Kadrosu Verilmesi İçin Kanun Teklifi

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI HAKKINDA KANUN TEKLİFİ

MHP İstanbul’un sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda MHP Milletvekili Arzu Erdem tarafından bir kanun teklifi verildiği verilen kanun teklifinde şehit ve gazi yakınlarına devlet memuru kadrosunun verilmesi öngörüldü.

Konu ile ilgili olarak yapılan paylaşımda “Daha fazla İstanbul Milletvekilimiz Sayın @arzuerdemDB Şehit ve Gazi yakınlarına “devlet memuru” statüsünde kadro verilmesi ile ilgili kanun teklifini meclise sunmuştur.” ifadelerine yer verildi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından verilen soru önergesinin tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

KANUN TEKLİFİNİN DETAYLARI

YAPILAN AÇIKLAMA

Tüm bunların yan sıra MHP İstanbul tarafından şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına Milliyetçi Hareket Partisinden destek başlığı ile bir açıklama paylaşıldı. Paylaşılan açıklamada “MHP İstanbul Milletvekili Sayın Arzu Erdem, şehit ve gazi yakınlarına “Devlet memuru” statüsünde kadro verilmesi ile ilgili kanun teklifini meclise sunmuştur. Devlet memurlarının her durumda devletin menfaatini korumakla sorumlu olduğunu vurgulayan Sayın Erdem gazilik ve şehitlik mertebesinin ulviyetine inanan her Türk vatandaşının bu vatan evlatlarının yanında olması gerektiğinin altını çizmektedir.

Şehit ve gazi yakınlarının hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçişlerinin yapılması gerektiğinin önemli olduğunu vurgulayan Sayın Erdem bu konuda hala bir düzenleme yapılmamış olmasının nedenini 20 Aralık 2017 tarihinde Maliyet Bakanı Sayın Naci Ağbal’a TBMM Genel Kurulunda yeniden sormuştur” ifadelerine yer verildi. Söz konusu açıklamanın detayları ise şöyle:

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın Arzu hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz kore gazilerinin bu sorununa eğildiği için