Kamu Personelleri

MHP Milletvekili Arzu Erdem: POMEM'de Yaş Şartının Esnetilmesi Gerekiyor

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar ile devlet kurumlarında atama bekleyen veya taleplerde bulunan adayların sesi olmaya devam ediyor. 

MHP Milletvekili Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında PÖH alımlarında kadın adaylara kontenjan verilmesi ve POMEM alımlarında yaş şartının esnetilmesine ilişkin adayların taleplerini dile getirdi. 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN POMEM PAYLAŞIMI

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

Arzu Erdem yapmış olduğu paylaşımında ilan yayımlanması beklenen PÖH alımlarına ilişkin bir talepte bulundu. PÖH alımlarında kadınlara kontenjan ayrılması konusuna ilişkin bir paylaşımda bulunan MHP Milletvekili Erdem bu konuyu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüklerini bildirdi. 

MHP Milletvekili Arzu Erdem yapmış olduğu paylaşımında ayrıca POMEM alımlarında yaş şartının esnetilmesi talebini yineledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Tarafından Yapılan Paylaşım

”PÖH alımıyla alakalı, Anayasa’nın eşitlik ilkesine uygun olarak Sn. Süleyman Soylu ‘dan aldığımız söz üzerine kadın alımı yapılacağı yönünde bilgiyi aldık. Henüz açıklaması yapılmadı ya da az sayıda olacak. Kızlarımız #PÖH olmak istiyor. #POMEM’de yaş esnetilmesi gerekiyor”

”PÖH alımıyla alakalı, Anayasa’nın eşitlik ilkesine uygun olarak, Sayın İçişleri Bakanından aldığımız söz üzerine, kadın alımı yapılacağı yönünde bir bilgiyi aldık. Henüz açıklaması yapılmadı ya da az sayıda olacak. Bu anlamda özellikle o kızlarımızın ben buradan cümlesini aktarmak istiyorum. ” Vatan aşkının cinsiyeti olmak. Vatan aşkında kadın-erkek denmez. Vatan aşkı bu topraklar üzerinde yaşayan, bu ülke benim diyen, üniter devlet yapısını korumak isteyen, bu bayrak inmesin, bu bayrak dinmesin ve bu vatan bölünmesin diyen herkesin boynunun borcudur.” Bu anlamda kızlarımız özellikle Polis Özel Harekata alınmak istiyor. POMEM’de yaş şartının esnetilmesi gerekiyor. ”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yaş 35 olsun 1 ocak esas alınacak şekilde yüzbinlerce genç yaş mağduru 35 yaşındaki bir genç vatanı için savaşmaz mı vatanı koruyamaz mı mücadele edemiyor mu sayın vekilim Allah sizden razı olsun umarım yaş 35 olur yüzbinlerce gence umut olur

  2. 3 senedir bu müjdeyi bekledik durduk.. daha 35 olsada giremeyeceğim.

  3. Bu ülkede emeklilik yaşı 60 yaş sınırı 40 olmalı bence

  4. Emel hanım inşAllah başvuru yapabiliriz 1990 lilar olarak.umarim yaş esner

  5. bende 28 yaşındayım kpssye girecem temmuzda sınav sonrası 29 olmuş olacam. i̇nşAllah yaş sınırı 29-30 fln olur da bende girerim pomeme. çok istiyorum polisliği. mesleğim var ama ben polis olmak ülkeye hizmet etmek istiyorumm. i̇nşAllah değişir. hergün dualar ediyorum.

  6. Yaş sınırı 35 olmalı dinamik ve sıkı ayrıca o kadar okul okuduk bos bos geziyor millet nereden lise mezunu için simav şartı yok lisan mezunu içinde yaş olmamalı

  7. Allah razi olsun insAllah yas sarti 35 olur 1 ocak esas alinir bu insanlarda bi daha buralardan dert yanmaktan kurtulur parkura mulakatlara hazirlanmak icin kafa yoracak duruma gelir.

  8. sayın vekilimiz hakkımızı savunduğunuz için ne kadar teşekkür etsek az. sağ olun…
    yaş konusu esnetilsin sınır 35 olsun. bizler de polis olmak devletimize hizmet etmek istiyoruz.

  9. Fiziksel mülakat olduktan sonra niye bu kadar diretiyorlar anlamıyorum.

  10. 1990 lılar olarak yaş esner inşAllah bu mesleği deli gibi isteyenler olarak hepimiz hayallerimiz kavuşuruz

  11. Sayın vekilim çok doğru söylemiş yaş şarttı 35 olsun 1 ocak esas alınsın yaş 35 olsun artık söz konusu gerisi teferruattır.gönülen yapılması lazım para için değil buradaki arkadaşlar gönülen istiyor yaşın bir an önce esnetilmediniz istiyoruz lütfen artık sesimizi duyun 35 olsun