Kamu Personelleri

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan 2010 KPSS Açıklaması Geldi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eğitim-Sen Merkezi Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Söz konusu görüşmede kamudaki açığa alımlar ve 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2010 KPSS) Genel Yetenek ve Genel Kültür bölümünün iptali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Milli Eğitim Bakanı Sn. İsmet Yılmaz açığa alınan öğretmenler ile ilgili soruşturmaların başlatılacağını, doğrudan suçlu olmayanların görevlerine iade edileceğini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2010) Genel Yetenek- Genel Kültür bölümünün de iptal edilmesi ile ilgili memurların durumunun ne olacağına yönelik kendisine yöneltilen sorulara , kimsenin mağdur edilmeyeceğini dile getirdi. Emeğiyle sınavı kazananların herhangi bir sıkıntıya girmemesi gerektiğini dile getiren İsmet Yılmaz, FETÖ ile bağlantısı olmayanların müsterih olması gerektiğini belirtti.  

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Lafa bak dogrudan suçlu olmayanlar yine ögretmenliğE dönebilecek yani suçlusun ama dolaylı dogrudan degil sen yine yap diyolar işini bu memlekette her zaman fakir fukaranın çocuguna olan oldu böle bir adalet sistemi olmaz olsun ben yıllardır girdigim sınavlarda sorular çalındı girdiğimiz bölümlere birileri yata yata hak kazandı okumaya bunların hep dönüşü olacak bu memlekete