Kamu Personelleri

Milli Eğitim Bakanlığı Sınav Ücreti Konusunda Yine Tepki Çekti ( Ücretler Düşürüldü)

Görevliler henüz ödemelerini alamamışken bir şokla daha karşılaştılar ve ödenecek tutarlarda indirime gidildi. Yarı yarıya indirimi gören görevliler tepkilerini MEB’e çeşitli mecralardan dile getirmeye başladı.


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan sınavların ücretlerinde değişikliğe gidildi. MEB’in 2016 sınavlarında ödeyeceği ücretlerde düşüş yaşandı. Milli Eğitim bakanlığı henüz ödemediği sınav ücretlerini düşürdü ve bir çok sınav görevlisi söz konusu düşüş için tepki gösterdi. Bilindiği gibi 3.5 aylık süre boyunca sınav ücretlerinin ödenmediği biliniyordu.

MEB’den Tepki Çeken Karar ( Sınav Ücretleri Düşürüldü )

Üstelik ödenmeyen ücretlerin tutarlarında da değişikliğe gidildi.Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışanlkarı 2016-2017 yılında toplu sözleşmede yer alan hüküm sayesinde  sınav ücretlerinde artış olacağını düşünmüş ve söz konusu artış haberini memnuniyetle karşılamıştı.  


MEB Duyuruları , haberleri ve çok daha fazlasını takip etmek için kamu personelinin haber sitesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek, MEB duyurularından, YÖK duyurularından, ÖSYM sınav ve duyurularından ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir ve MEB hakkında konulara mesaj atabilir, ya da yeni başlık oluşturabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Allah sizi bildiği gibi yapsın emi gariban memurun 30 lirasını kesp öğrenmene sıvayan zihniyete ne diim ben

  2. bakanlık memurunu unuttu öğretmene okul açılır eğitim yardımı sınav ücretleri yüzde yüzün üzerinde zam kurs ücretlerine zam memuruna verdiği bir sınav parasına göz dikti

  3. Ben polisim sabahın 6 sında kalk 50 km yol yap aldığın ücret 37 tl yarısı zaten yakıta gidiyor asıl haksızlık bu

  4. Öğretmenlere ödenen ücretlerde azaltılmış, bilmeden ufurmeyın, sankısızden kesilen para öğretmene ödeniyor

  5. Polise bak kendini ogretmenle kiyasliyo diyen engin hoca bir egitmene saygim sonsuzdur ancak senin gibi maglesef egitilememis ogretmenler acayip sinirimi bozuyo. Senin Polisi kucumsucek ne statun ne maasin nede kisiligin yeter Allah senin gibi kibir abidesi hocalarla cocuklarimizi karsilastirmasin