Kamu Personelleri

Milli Savunma Bakanlığı Memur Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı’nın 130 memur alımı için 11-15 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan sınav sonuçları açıklandı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

49 adet Uzman, 35 adet Mühendis, 18 adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 13 adet Tekniker, 5 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2’şer adet Aşçı, Garson ve Hizmetli ile 1’er adet Psikolog, Mimar, Mütercim, Şoför olmak üzere toplam 130 sivil memur alımı için uzun zamandır beklenen sınav sonuçları 2,5 aylık bir sürenin ardından nihayet açıklandı. 

Sınav Sonuçlarıyla İlgili Bilgiler ve Atama Süreci

1.  Millî Savunma Bakanlığı 2015 yılı açıktan devlet memuru temini kapsamında ilan edilen 130 kadro için icra edilen mesleki yeterlilik ve mülakat sınavlarında başarılı olanlardan, her bir kadro için başarı sıralamasına göre 130 kazanan (asil) aday belirlenmiştir.

2.  Adayların atama işlemlerinin tamamlanabilmesi için TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre “Sivil Memur Olur.” sağlık raporu almaları ve Kurum tarafından yaptırılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun “olumlu” olması gerekmektedir. Bu nedenle, kazanan adayların tamamına güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yaptırılacak, sağlık raporu almaları için Asker Hastanelerine sevk edileceklerdir.

3.  Adaylar aşağıda belirtilen belgeleri hazırlayarak; 11-12-13 Nisan 2016 tarihlerinde 09.30-16.30 saatleri arasında, MSB Devlet Memurları Eğitim Merkezi Komutanlığı Tandoğan/ANKARA adresine elden teslim edecekler ve sağlık raporu alabilmeleri için Asker Hastanelerine sevkleri yapılacaktır. Evrakını belirtilen tarihlerde teslim etmeyenler, haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve hiçbir suretle hak talebinde bulunamayacaklardır.

Atananlardan İstenen Belgeler

– 3 Adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu
– 3 Adet Fotoğraf
– 3 Adet Nüfus Cüzdan Tıpkı çekimi