Kamu Personelleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 135 Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına alınacak 135 sivil memur için 30 Aralık 2016- 6 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuru alındı. Başvuru yapan adayların merakla bekledikleri başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

– Başvuru Sonuçlarının Açıklanması

* Milli Savunma Bakanlığı 135 sivil memur alımı başvuru kılavuzunda yer alan takvime göre; başvuru sonuçları bugün (16 Şubat 2017) Milli Savunma Bakanlığı resmi sitesi üzerinden açıklanacak.

Seçim Aşamaları:

* Temin süreci ön başvuru, başvuru (istenen belgelerini gönderilmesi/teslim edilmesi) kayıt kabul, uygulamalı sınav (Her unvan için yapılmamaktadır.), mülakat sınavı (Her unvan için yapılacaktır.), sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.

* Ön başvurusunu yapan, belirtilen taban puan üzerinde KPSS notu olan, başvuru için istenen belgeleri M.S.B. Personel Temin Daire Başkanlığına gönderen/teslim eden adaylardan, mesleki yeterlilik sınavına çağrılacak aday sayısı, atama yapılacak kadro sayısının en fazla yirmi katına kadar olacaktır.

* Mesleki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısının altı katına kadar aday mülakat sınavına çağrılacaktır. 

Sınav Süreci:

* Uygulamalı sınavlar Ankara’daki uygulamalı sınav merkezlerinde; mülakat sınavları ise MSB Per.Tem.D.Bşk.lığı (Cebeci/ANKARA)’nda yapılacak.

* Uygulamalı sınava tabi tutulacak adayların hangi uygulamalı sınav merkezinde hangi tarih ve saatte hazır olacağı ile tüm adayların mülakat sınavı tarihleri Genel Ağ üzerinden yayımlanacak.

Sınava Giderken İstenecek Belgeler:

* Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

* Öğrenim belgesi

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

* İş talep formu

* Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu

* Adli sicil kaydı

* 12 adet vesikalık

Bir Yorum

  1. Başvuru için istenilen belgeler neler hiç bir yerde yazmıyor. Sınava giderken götürülecek belgeler var başvuru için istenen belgeler yok. Nedir bu başvuru için istenilen belgeler.

  2. uğur arkadaşım daha dur hele bi sonuçlar açıklansın ondan sonra istenilen belgeler msb.com takip ordan yayıyımlanacak

  3. 61 puan la bayan kuaforlugu kadrosuna basvurdum önlisans mezunuyum umarim olur

  4. Ön başvuru açıklandıktan sonra mı yayınlanacak kayıt için gerekli evraklar.

  5. Ya arkadaşlar bu gerekli evraklardaki "İş talep formu" nu nerden temin edebileceğiz bilgisi olan lütfen.
    "Tükenmez kalemle doldurulacak." denilmiş acaba MSB'ye evrak teslimi ya da mülakata girmeden önce oraya varıldığında mı alınıp doldurulacak?

  6. Arkadaslar bu on başvurusu onaylanan sayfayi bulamıyorum.nasil anlayacağız bir bilgisi olan varsa yazsin lütfen. ..

  7. iş talep formu milli savunma bakanlığı sitesinde insan kaynakları bölümünde sol tarafta görebillirsiniz.biran önce açıklasaydılar ne zamandır bekliyoruz

  8. herkesin hakkında hayırılısı olsun.sonucu heyecanla bekliyorum insAllah olur..

  9. Başvuru için yuz binlerden bahsediliyor her kadro icin kontenjan en fazla uc dört bakalım hayırlısı

  10. başvuru belgesi olarak istenen adli sicil kaydını herkez mi çıkartmak zorunda yardımcı olursanız sevinirim kafam karıştı çünkü bu konuda.

  11. Ben bakamadım bakan varsa nerden baktı. Bizi de bilgilendirin…

  12. Milli savunma Bakanlığının ana sitesinden güncel duyurulardan görebilirsin.sonuçları

  13. 95 baraj puanı ile hizmetli alınmış,95 baraj puanı ile yine şoför alınmış. diyecek tek kelime yok yemin ederim.