Kamu Personelleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2020 Uzman Erbaş Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı personet temin sistemi üzerinden 2019 yılında yayımlanan uzman erbaş alım ilanlarına yoğun ilgi gösterildi. Ayrıca MSB üzerinden yeni ilanın yayımlanıp yayımlanmadığı adaylar tarafından sorgulanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlar arasında güncel durumda olan uzman yardımcısı alım ilanı bulunuyor. Bu bağlamda Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere; “Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği” ve “Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği” hükümlerine göre Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirilecektir.

Bilindiği gibi MSB Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı Uzman Erbaş Temini seçim aşaması faaliyetleri 9 Eylül 2019 ile 20 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

5 Aralık Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alım sonuçları açıklandı.

HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Ancak 2020 yılı uzman erbaş alımı hakkında Milli Savunma Bakanlığı tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Buna göre uzman erbaş alımları hakkında bir gelişme olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

MSB Personel Temin Sayfası Üzeriden Yayımlanan İlanlar İçin TIKLAYIN.