Kamu Personelleri

MSB Uzman Yardımcılığına Çağırılacak Yedek Adaylara İlişkin Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı, AB Uzman Yardımcısı ve Milli Savunma Uzman Yardımcısı alım ilanına başvuran adaylardan bazıları istenilen belgeleri 3 Nisan 2017 günü saat 17.30’a kadar, MSB Personel Genel Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine teslim etmedi.

 Süresi içinde evraklarını teslim etmeyen adayların yerine en az (C) seviyesinde yabancı dil puanı olan en yüksek KPSS puanına sahip sıradaki adayların isimleri açıklandı. İsimleri açıklanan adayların istenilen belgeleri 17 Nisan 2017 günü saat 17.30’a kadar MSB Personel Genel Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine elden veya posta yoluyla teslim edecekler.

Adaylardan İstenen Belgeler:

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* Yüksek öğrenim diploması ya da çıkış belgesinin aslı ve fotokopisi (Yabancı üniversitelerden alınmış olması halinde, YÖK onaylı denklik belgesinin de iletilmesi gerekmektedir.)

* KPSS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı 

* YDS veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan sınav sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı

*  Kendi el yazısı ile yazılmış özgeçmişi (Bir sayfayı geçmeyecektir.)

* Üç adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)

* Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 sayfa olan form, adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, arkalı önlü olacak şekilde 4 (dört) suret çıktısı alınacaktır. (Fotoğraf yapıştırılarak imzalı olarak teslim edilecektir.