Kamu Personelleri

Nüfus Memurları da 3600 Ek Göstergeden Yararlanmak İstiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki açıklamalarında din görevlilerinin, polislerin, öğretmenlerin ve hemşirelerin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracaklarını ifade etti.

Bunun üzerine Nüfus Müdürlüğü çalışanları da ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması için bir imza kampanyası başlattılar. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Şimdi önemli bir konuya geliyorum. Bu vesileyle, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığını alabilmelerini temin ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İMZA KAMPANYASININ DETAYLARI

Başlatılan imza kampanyasında da “Sadece Hemşireler, Polis, Diyanet Görevlileri ve Öğretmenler için değil; Özellikle yoğun iş yükü altında ezilen, 13.500 polis memurunun yaptığı pasaport ve ehliyet işlemlerini , T. C. Kimlik kartı , 9.000 kişi yürütmeye çalışan cefakar nüfus memurları için , Yoğun emek sarf eden tüm kamu görevlileri için de Ek Göstergede adalet istiyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Söz konusu imza kampanyasına ulaşmak için “https://goo.gl/659za8” web adresini tarayıcınızın adres satırını kopyalayınız.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 3600 ek gösterge de ayrım yapmayın Adaletli olun şartları tutan bütün kamu görevlilerine verin