Kamu Personelleri

Orman Genel Müdürlüğü İptal Ettiği Personel Alım İlanlarını Yayımlamayı Düşünüyor Mu?

Orman Genel Müdürlüğü 29 Ağustos 2018 tarihinde 50 adet orman mühendisi ve 22 adet orman muhafaza memuru alımı için ilana çıkmıştı.

Ancak 4 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan detaylara göre; ilanın “Görülen lüzum üzerine” iptal edildiği bertilmişti.

Görülen lüzumun ne olduğu açıklanmazken 2016 KPSS puanlarına göre yayımlanan ilanın 2018 KPSS puanlarının açıklanmasından sonra yoğun tepkiler almasından dolayı kaldırıldığı iddia edilmişti.

İlanın yayımlanması ve iptal edilmesi sürecinden sonra Orman Bakanlığı sessizliğini korumaya devam ederken adaylar ilanın şartlarının yeniden gözetilerek yayımlanması talebinde bulunuyorlar.

Ayrıca Resmi Gazete’de yayımlanan detaylarda ise;

Görülen lüzum üzerine; 29.08.2018 tarihli ve 30520 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü 2018 yılı 50 adet Orman Mühendisi alımı iptal edilmiştir.

Görülen lüzum üzerine; 29.08.2018 tarihli ve 30520 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü 2018 yılı 22 adet Orman Muhafaza Memuru alımı iptal edilmiştir.

İlan olunur.” ifadeleri yer almıştı.

Orman Genel Müdürlüğü İptal Ettiği Personel Alım İlanlarını Yayımlamayı Düşünüyor Mu?

OGM AÇIKLAMA YAPMALIDIR

Orman Genel Müdürlüğü alımlarını KPSS veya hangi süreci planlayarak yapacak ise bu konularla alakalı olarak açıklama yapmalıdır.

Biliniyor ki “görülen lüzum üzerine” kaldırılan ilanlar sonrasında talepler artış yaşamıştır.

Bizlerde Orman Genel Müdürlüğünde görevde bulunan yetkililere sesleniyoruz ve adayların taleplerine cevap verilmesi gerektiğini bildiriyoruz…

Kamupersoneli.net I ÖZEL HABER

Bu yazıya ait tüm haklar Kamupersoneli.net’e aittir. “kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmesi kaydıyla içerik kullanılabilir. Link vermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır.©