Kamu Personelleri

Orman Genel Müdürlüğü Muhafaza Memurları Tayin Duyurusu

Orman Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile Orman Muhafaza Memurlarının 2017/1 tayin işlemlerinin ertelendiği duyuruldu. Tayin işlemlerine ilişkin duyuru Orman Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanacak.

Orman Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” 20.09.2014 tarih ve 29125 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Orman Muhafaza Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 21. Maddesinde, yer değiştirme işlemlerinin Mart ve Ekim aylarında yapılacağı belirtilmektedir. 10.01.2017 tarihli ve 27155 sayılı yazı ile tayin işlemlerinde dikkat edilecek hususular ve süreç hakkında Bölge Müdürlüklerine bilgi verilmişti.

Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hazırlanan Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) Programında yapılan çalışmaların son aşamasına gelinmiş bulunmaktadır. 2017/1 Tayin döneminde yapılacak işlemlerin Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) üzerinden yapılması hedeflendiğinden başvuru işlemleri ikinci bir emre kadar ertelenmiştir.

Başvuru işlemleri hakkında Bölge Müdürlüklerine resmi yazı ile bilgi verilecek olup, ayrıca www.ogm.gov.tr adresinde gerekli duyuru yapılacaktır.

İlanen duyurulur. “

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum