Kamu Personelleri

Orman Muhafaza Memuru Adayları 2000 Atama Müjdesi Bekliyor!

21 Haziran 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan detaylara göre sözleşmeli personel şartlarında yapılan düzenlemelere göre Orman Muhafaza memuru adaylarının atanması için gerekli olan mezuniyet şartlarında düzenlemeler yapılmıştı.

EK1 LİSTE

Ancak yayımlanan Bakanlar kurulu kararının üzerinden 1.5 ay kadar uzun bir süre geçti.

Orman Genel  Müdürlüğü stratejik planı kapsamında 4000 civarında orman muhafaza memuru kadrosu yer alıyor.

Konuyla alakalı olarak TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk bu konuyla alakalı olarak bir tweet atmış ve 4000 kadronun olduğunu ifade etmişti.

Bunun yanı sıra adaylar 2 senede 1 tane atama yapıldığını gördükleri için yapılan atamada sayının 125 olduğunu ve yeterli sayıda olmadığını ifade ederek 2000 atama müjdesi bekliyorlar.

21 Haziran 2018 tarihinde yayımlanan sözleşmeli personel çalıştırılması yönetmeliğinde yapılan düzenlemerin hiçbir katkısı olmadığı görülürken adayların yayımlanan yönetmelik çerçevesine uygun olarak atama yapılacak ise 2000 bin talebinin gözden geçirilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

4 Kasım 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS’ye aylar kala adaylar hiçbir atama yapılmamasından şikayetçi.

Atamalarla alakalı olarak sevindirici haber bekleyen adaylar Kurban bayramından önce bu atama kapsamında ilanın yayımlanmasını talepte bulunuyorlar.

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarının yanmaması için en geç 4 Kasım 2018 tarihinden önce atama müjdesi bekleyen adayların taleplerini dile getiriyoruz.

Kamupersoneli notu:

Kamupersoneli.net olarak adayların taleplerini dile getirmeye devam ediyoruz.

2000 kadro için atamaların 2016 KPSS puanları yanmadan yapılmasını istiyoruz. Adayların hayat planlamaları ve yaşamsal faaliyetlerini istedikleri gibi gerçekleştirmeleri kapsamında bu mağduriyetlerin giderilmesini istiyoruz.

NOT: BU HABER AKTİF LİNK VERİLSE DAHİ BAŞKA ORTAMLARDA KULLANILAMAZ.HABERİN BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

KAMUPERSONELİ.NET I ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. 2 YILDA SADECE 9 ORMAN MÜHENDİSİNE ATAMA YAPILDI REVAMI BU GENÇLERE 2016 KPSS PUANMIZ 31 AĞUSTOS'TA YANACAK ACİLEN 500 ORMAN MÜHENDİSİ ATAMASI İSTİYORUZ

  2. Sesimiz olduğunuz için teşekkür ederiz binlerce mezun ve mezun olacak öğrenciler müjdeli bir haberin hayaliyle yaşıyor en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle