Kamu Personelleri

Orman Mühendisleri Hükümetten Atama Müjdesi Bekliyor

Bilindiği gibi bundan önce kamupersoneli.net olarak orman mühendisi olan adayların Orman ve Su İşleri Bakanlığından atama taleplerini gündeme getirmiştik. 

Orman mühendisleri yaptıkları paylaşımlarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na seslerini duyurmak istediklerini ve bakanlık bünyesinde atanmak istediklerini ifade ettiler.

Orman mühendislerinin seslerini kamupersoneli.net olarak duyurduk ve duyurmaya devam ediyoruz. Adaylar yıllardır atanamadıklarını ve 2018 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde atanabilmeyi talep ediyorlar.

2016 KPSS PUANLARI YANMADAN ATAMA BEKLİYORLAR

Kamupersoneli.net sosyal medya hesabımıza gelen yorumlarda ve geri bildirimlerde binlerce orman mühendisi atama talep ettiklerini ifade ettiler. Adaylar gönderdikleri geri bildirimlerde ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde 2018 yılı merkezi atama ile atama talep ediyorlar. Orman mühendisleri söz konusu atama taleplerinde 6 yıldır atamalarının yapılmadığını ifade ettiler. Ayrıca orman mühendisi açığı olduğu halde işten çıkarmaların olduğu ve 2016 KPSS puanlarının yanmadan bu atamaların bir an önce yapılması gerektiği belirtildi. Sosyal medya hesabımıza gelen orman mühendislerinin taleplerini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ADAYLARIN TALEPLERİ

– Orman mühendisleri atama bekliyor,6 yıldan beri atamamız yapılmıyor, hizmet alımı ile sezonluk kullanılıp işten çıkartıyorlar ve orman mühendisi açığı gerçekten çok fazla kamuda,10.000 den fazla işsiz orman mühendisi mevcut şuan

– Orman mühendisleri atanmak istiyor ,kurumun resmi belgesini gönderiyorum yalnız bu kurumun tam açığı değil sadece 2013-2016 yılında emekli ve görevden ayrılanlar ve bunlara karşın atamalarımız ya sıfır kişi ya 9 kişi.

– Atama bekleyen orman mühendisleri olarak 2016 KPSS puanımız yanmadan,2016 KPSS puanı ile ( mülakatsız) atanmak istiyoruz iletirseniz seviniriz.

Bir Yorum

  1. Senelerdir Orman Mühendisleri olarak sesimizi duyurmak istiyoruz atama talebimiz senelerdir cevap görmüyor atamamız yapılsın istiyoruz.

  2. Teşekkürler kamupersoneli. Net
    Orman mühendisleri çok sahipsiz artık tatmin edici karro bekiyoruz

  3. 10.000 den fazla orman mühendi̇si̇ peri̇şan 2016 kpss yapilali 22 ay olmuş sadece 9 atama yapilmiş dalga geçer gi̇bi̇ kpss den 80-85 puan aldik revami bu??? en az 500 orman mühendi̇si̇ atamasi yapilmasi gerek

  4. sn orman bakanı veysel eroğlunu istihdam seferberliğine davet ediyoruz orman mühendisleri perişan umudumuzu kaybettik 2016 kpss puanımızın geçerliliği dolmasına sadece 4 ay kaldı en az 500 atama istiyoruz

  5. mezun olan orman mühendi̇sleri̇ park ve bahçeler genel müdürlüğü,orman çi̇ftli̇kleri̇ne atanmasini sağlayarak i̇sti̇htam oluşturulabi̇li̇r.

  6. 2016 KPSS'DEN 80-85 PUAN ALDIK GEÇEN 2 YILDA SADECE 9 ORMAN MÜHENDİSİNE ATAMA YAPILDI REVAMI BU GENÇLERE ??? 31 AĞUSTOS 2018 DE PUANIMIZ YANACAK ACİLEN 2016 KPSS PUANIYLA 500 ORMAN MÜHENDİSİ ATAMASI İSTİYORUZ