Kamu Personelleri

Orman Mühendisleri Merkezi Atamada Hayal Kırıklığına Uğradı !

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 16 Haziran 2017 tarihinde KPSS 2017/1 merkezi atama tercih robotu ve kadro dağılımı açıklandı. Merkezi atamada memur adayları yine hayal kırıklığına uğradı. KPSS 2017/1 merkezi atamada 2 bin 780 kadro belirlendi.

TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN ?

Konu ile ilgili olarak KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 21 Haziran 2017 tarihinde alınmaya başlayacak. Ayrıca söz konusu tercih başvuruları 3 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek. 

Devlet Personel Başkanlığı tarafından kadro dağılımı belli olduktan sonra orman mühendisleri yine hayal kırıklığına uğradı. KPSS 2017/1 merkezi atamada Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde 100 harita mühendisi alımı yapılacak.

ORMAN MÜHENDİSLERİNİN SESİNİ DUYURUYORUZ

Kamupersoneli.net olarak orman mühendislerinin seslerini duyurmaya devam edeceğiz. Adaylar merkezi atamada dahi istihdam şartı bulamadıklarından dolayı şikayet ediyorlar. 

Konu ile ilgili olarak Orman ve SU İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu açıklama yapmaya davet ediyoruz. Orman mühendisi istihdamına ilişkin yetkililerin bir açıklama yapıp adayların akıllarındaki soru işaretlerini kaldırmaları gerekiyor. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. teşekkürler kamu personeli net her zaman yanımızdasınız artık yetkililerden açıklama bekliyoruz orman mühendisleri olarak..!!

  2. evet yetkililerden açıklama bekliyoruz binlerce mezun perişan şu an..!!!

  3. evet bakanımız veysel eroğlundan açıklama bekliyoruz orman mühendisi alımı olacak mı olmayacak mı???

  4. orman mühendisleri de atanmak istiyor artık duyun sesimizi lütfen…!!

  5. artık orman mühendislerinin de yüzü gülsün atama kadro bekliyoruz yıllardır..!!

  6. malesef hiçbir açıklama yapılmıyor kamupersoneli.net yetkilerden bazıları orman mühendisi almayacağız diye açıklamalar yapıyormuş bu doğru mu biz direk bakanımızdan net bir açıklama bekliyoruz artık saygılar…!!

  7. tek alım yapmayan bakanlık bizim orman ve su işleri bakanlığı artık alım istiyor orman mühendisleri çaresiz bırakılmasın sahip çıksın devlet büyüklerimiz lütfen…!

  8. artık devletimizin biz orman mühendislerine sahip çıkma zamanı gelmedi mi binlerce genç mezun mutsuz üzgün her bakanlık on binlerce binlerce alım yaparken bizim bakanlığın hiç yapmaması çok üzdü bizleri..!

  9. bizlerde müjde bekliyoruz yıllardır verilsin artık her bakanlık alım yapıyor ama ormanlar özelleştirilecek diye mi orman mühendisleri alınmıyor acaba?!?

  10. bu çaresizliğe kayıtsız kalmak bu mübarek günlerde çok büyük bir vebal günah yetkilileri göreve davet ediyoruz tüm bakanlıklar nasıl alım yapıyorsa bizi bakanlığımız da yapmalı orman mühendisleri şaşkın ve çok üzgün saygılar..!

  11. artık orman mühendislerine değer verilsin bir açıklama bekliyoruz sn bakanımızdan saygılar…!

  12. Yine bi atama sezonunu sessiz sedasiz kapatip gidecekler anlasilan

  13. atama bekleyen orman mühendislerine kadro istiyoruz en az 500 alım yapılmasını talep ediyoruz binlerce mezun müjde bekliyor artık..!!!

  14. orman ve su işleri bakanımız veysel eroğlu'na sesleniyoruz lütfen bakanım artık biz atama bekleyen orman mühendislerinin sesini duyun atama kadro bekliyoruz bu çaresizliğimiz son bulsun artık…!

  15. orman mühendisleri de atanmak istiyor artık duyun sesimizi lütfen…!!

  16. Hala bakanımız resmi twitter hesabımdan açılış temel atma tolu açılış milyonlar milyarlarca yatırım paylaşımı yapıyor ama bir atama ilan kadro açıklaması yapmıyor neden niçin ..!!!

  17. Diploma 10.000 Genç Orman Mühendisi Perişan Halde KPSS Puaniyla 500 Atama yapmak çok mu zo!!!????? Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstihdam Seferberliğine ne zaman katılacak?????