Kamu Personelleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ı Ziyaret Etti

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı ziyaret etti.


Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Eroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilmesinden dolayı Bakan Yılmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bakan Yılmaz ise ziyareti dolayısıyla Bakan Eroğlu’na teşekkür etti. Eğitimin 79 milyonun tümünü ilgilendirdiğini vurgulayan Yılmaz, gelecek nesli biçimlendirmede de Milli Eğitim Bakanlığının özel bir önemi olduğunu bildirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Milli Eğitim Bakanlığına katkı sağladığını belirten Yılmaz, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı okul yapımı için birçok yer tahsis etti. Öğretmenler sizin, öğrenciler sizin, okul sizin, ülke sizin. Dolayısıyla yaptığınız her hizmet kendinize yapmış olduğunuz hizmettir. İnanıyorum ki öğretmen ve öğrencilerimiz için çok daha iyi yaşam alanlarını el birliğiyle oluşturacağız inşallah.” ifadesini kullandı.

– “Okulları çiçek bahçesine çevirmeyi ümit ediyoruz”

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ise Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye’nin en önemli bakanlıklarından biri olduğuna işaret ederek, her iki bakanlık arasında imzalanan protokolle Okullar Hayat Olsun Projesi’nin hayata geçirildiğini anımsattı.

Bu kapsamda, okul bahçelerine çardak ve kameriyeler yapıldığına değinen Eroğlu, okulları çiçek bahçesi haline getirmeyi ümit ettiklerini belirtti.

Eroğlu, başka projeler için de iş birliği için hazır olduklarını kaydetti.

Kamupersoneli.net – AA