Kamu Personelleri

ÖSYM, Sınav Değerlendirme Formunu Doldurmayanlara Ücret Ödemiyor Mu?

12 Mart 2017 tarihinde YGS yapıldı. Sınavda görev alanların ücretleri hesaplarına yattı ancak sınav değerlendirme raporunu doldurmayan görevlilerin ücretleri henüz yatırılmadı. ÖSYM’nin ödenmeyen ücretleri de yatırması bekleniyor.

Değerlendirme Raporunun Ne Zamana Kadar Doldurulması Gerekmektedir?

ÖSYM Temsilcileri, ÖSYM Engelli Temsilcileri, Bölgesel ÖSYM Temsilcileri, Bina/salon görevlileri, Nakil Görevlileri ve Koruma Görevlileri sınavın sonlanmasından bir (1) saat sonrası ile sınavdan sonraki 2. iş günü saat 12:00 ‘a kadar https://gis.osym.gov.tr internet adresinden değerlendirme raporu doldurmaları gerekmektedir. Sistem üzerinden raporunu doldurmayan görevlilerin sınava ait görev ücretleri gecikmeli olarak ödenecektir.

Görev Ücreti Hesaba Neden Yatmayabilir?

Sistemimizde kayıtlı olan IBAN numaranızın hatalı olması, sistemimize kayıtlı olan kişisel bilgileriniz ile IBAN numarasının bağlı bulunduğu bankadaki kişisel bilgilerinizin uyuşmaması, görev değişikliğinin sisteme işlenmemesinden kaynaklanan eksikliklerden dolayı ödeme yapılamamaktadır. Ayrıca ÖSYM temsilcileri, Bölgesel ÖSYM temsilcileri, Engelli Temsilcileri, Nakil Görevlileri ve Koruma Görevlileri rapor doldurmadıklarında ücret alamamakta, bina/salon görevlileri ise görev ücretlerini gecikmeli olarak alabilmektedirler.

*Sınavlarda görev alan bina ve salon görevlileri formu doldurmadıkları takdirde ücretlerini geç alacaklardır. Ücretlerin yatırılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. ÖSYM’nin haftanın son gününde görevlilerin ödemelerini yapması faydalı olacaktır.

NOT: Haberimizin ardından öğle sonu ÖSYM tarafından görevlilerin ücretleri yatırılmıştır

Zeki KARA / Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. 21 mayıs 2017 de kpss sınavında gözetmendim rapor doldurmayı unutdum, haziran 23 oldu ama yatmadı benim ücretim

  2. sayın ösym yetkilileri 2 ayı geçti sınav sonusu açıklandı üzerine 2 hafta daha geçti hal a ücreti̇mi̇z yatirilmamiş …

  3. Adalet Bakanlığı sınav ücretleri hala yatırılması. Ösym bu kadar gecikmezdi…