Kamu Personelleri

Polis Akademisi Başkanlığı Öğretim ve Araştırma Görevlisi Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı

Hatırlanacağı üzere Polis Akademisi Başkanlığı geçtiğimiz dönemlerde bir duyuru yayımlayarak Güvenlik Bilimleri Enstitüsü bünyesine Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu pozisyonlar için adaylardan belirtilen tarihler arasında başvuruları kabul eden kurum konuya dair yeni bir duyuru yayımladı. 

Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda belirtilen pozisyonlara başvuruda bulunan adayların başvuru sonuçlarının belli olduğu ve adayların başvuru sonuçlarına kurumun sonuç açıklama sistemi üzerinden erişim sağlayabileceği bildirildi. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI ARAŞTIRMA VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BAŞVURU SONUÇLARINI AÇIKLADI

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü tarafından görevlendirilmek üzere alımı yapılacağı ilan edilen Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuruda bulunan adaylar başvuru sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığı sonuç açıklama sayfasına e-Devlet şifrelerini girerek öğrenebilecekler. 

Kurum tarafından yayımlanan duyuruda sonuçlara ilişkin şu ifadeler kullanıldı. ”27 Haziran 2018 Çarşamba günü Güvenlik Bilimleri Enstitüsünde yapılan Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosuna Başvuran Adaylar İçin Yapılan Giriş Sınavı Sonuçları açıklandı.”