Kamu Personelleri

Polis, Öğretmen, Hemşire ve Din Görevlilerine Ek Gösterge Müjdesi Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesini Ankara Kapalı Spor Salonunda açıkladı. 

EK GÖSTERGE MÜJDESİ GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerine büyük bir müjde verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında polis öğretmen hemşire ve din görevlilerine ve diğer idarecilere verdiği müjdede emeklilik ek göstergelerinin 3600’e çıkarılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Şimdi önemli bir konuya geliyorum. Bu vesileyle, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum.

Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız.

Buradaki adaletsizliği inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığın alabilmelerini temin ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum

  1. Adama sorarlar madem çıkaracaktın 16 yıldır neyi beklediniz diye. Bu sozlere aldanip oy verenler alacak maas bulabilirseniz bende bise bilmiyorum..

  2. İnşAllah adalet bakanlığı bünyesinde çalışan mubasir katip kadrolarındaki personellerde unutulmaz.

  3. Yüksekokul mezunuyuz 2200 ek gostergeden emekliyiz bizi düşünen yok bizi çıkarın 3600 ek gostergeye eşitlik olsun