Kamu Personelleri

PTT, 1750 Personel Alımı Mülakat Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

Geçtiğimiz Nisan ayında PTT İnsan Kaynakları tarafından personel alım ilanı yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda PTT İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan ilanda Gişe ve Büro Görevlisi ile Dağıtıcı personel alımı yapılacağı ifade edildi. Gişe ve Büro Görevlisi ile Dağıtıcı kadrosu için 1750 personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. 

PTT 1750 personel alımı başvurularının tamamlanmasının arından sonuçları 25 Nisan 2017 tarihinde açıklandı. Adaylar PTT 1750 personel alımı mülakatlarına KPSS puan esasına göre çağrıldı.  

BAYRAMDAN SONRA AÇIKLANACAKTI…

PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut açıklamasında mülakat sonuçlarının Ramazan Bayramından sonra açıklanacağını ifade etmişti ancak mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Bayramdan sonra açıklanacağı ifade edilen mülakat sonuçlarının hala açıklanmamasına ilişkin yetkililerden bir açıklama yapmaları bekleniyor. 1750 personel alımına başvuru yapan ve mülakata çağırılan adaylar mülakat sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. 

PTT 1750 personel alımı mülakat sonuçları açıklandığında sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden adayları anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Insanlarin sabirlarinin zorlanip dellenmeleri bekleniyor bence