Kamu Personelleri

PTT 1750 Personel Alımı Sözlü Sınav Konuları Ne Zaman Açıklanacak?

Bilindiği gibi PTT Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlayarak 1113 gişe ve büro görevlisi, 637 dağıtıcı personel alımı yapacağını duyurmuştu. PTT 1750 personel alımına başvurular 18 Nisan 2017 tarihinde başlamıştı ve söz konusu başvurular 23 Nisan 2017 tarihine kadar devam etti. İlana başvurular PTT’nin resmi web adresinden alınmaya başlandı.

PTT 1750 personel alımı başvuru sonuçları PTT’nin resmi web adresi üzerinden yayımlandı. PTT 1750 personel alımı başvuru sonuçlarına aşağıda paylaştığımız link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN YAYIMLANAN DUYURU

Sözlü sınava, KPSS puanı ve tercihleri esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısının dört katı aday çağrılacak olup, son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri, tarihi bilahare açıklanacak olup Şirketimizin internet adreslerinde ilan edilecek ve ayrıca cep telefonlarına SMS, mail adreslerine e-posta gönderilecektir.

Sözlü sınava adaylar fotoğraflı ve onaylı T.C. numarasını gösteren bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.) ile girebilecektir. Ayrıca; dağıtıcı adayları B ve A2 sınıfı sürücü belgelerinin asıllarını ibraz edeceklerdir. (B ve A2 Sürücü Belgelerinin olmaması halinde, bunlara ilişkin Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikalarının fotokopileri ile geçici sürücü belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.) 

SÖZLÜ SINAV KONULARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

PTT 1750 personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü sınava girecek olan adaylar sözlü sınav konuları için beklemeye başladılar. Sözlü sınav konularına ilişkin PTT tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak sözlü sınav konuları açıklandığında adaylarımızı sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA