Kamu Personelleri

PTT Bünyesinde 55 Bin Personel Alımı Daha Yapılacak !

PTT 5 bin personel alımı kesin sınav sonuçları açıklandı. Kesin sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar gözlerini diğer PTT alımlarına çevirdiler.

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarında PTT bünyesinde 60 bin personel alımı yapılacağı böylelikle 100 bin personel ile çalışılacağını vurguladı.

PTT’nin çalışan sayısının 40 bin olduğunu ifade eden Kenan Bozgeyik açıklamalarının devamında personel sayısının 100 bine çıkarılacağını ifade etmişti. Bozgeyik açıklamalarında “Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz.” ifadelerine yer vermişti.

PTT 55 BİN PERSONEL ALIMI BEKLENİYOR

60 bin personel alımı beklenirken PTT tarafından 5 bin kişilik ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana ilişkin başvurular alındı mülakatlar gerçekleştirildi ve kesin sınav sonuçları da açıklandı. 5 bin personel alımının yanı sıra PTT tarafından açıklandığı üzere 55 bin personel alımı beklenmektedir. 

Binlerce aday tarafından PTT 55 bin personel alımı bekleniyor. Adaylar söz konusu ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyorlar. İlan yayımlandığında veya bir açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. insAllah benim oglumda sınava girmisti bu atamada kazanır

  2. kpss puanıylamı alım yapılacak ve hangi kadrolarda değerlendirileck.

  3. 155 binde alsanız boş mileti oyalıyorlar hani 1 sınavada 60 puan alan mülakata katılıyordu nerden çıktı puan sıralaması milletten topladı parayla aldı insanları bu parayla rahat emekli yapar.