Kamu Personelleri

PTT KPSS Şartsız 55 Bin Kamu Personeli Alımı ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik bundan önceki yaptığı açıklamalarında 55 bin personel alımı yapılacağını ifade etmişti. PTT’nin 5 bin personel alımı yakın zamanda gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Peki genel şartlar nasıl olacak? Bundan önceki personel alımına lişkin genel şarları okuyucularımızla paylaşıyoruz. Aşağıdaki şartlara haiz olmayan adayların aşağıdaki şartlara haiz olmaları gerekmektedir. 

”Türk vatandaşı olmak. On sekiz yaşını tamamlamış ve otuz beş yaşından gün almamış olmak. Kamu haklarından yasaklı bulunmamak. Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş olmak. Yurtiçinde ve yurtdışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek. Başka kuruluşlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak. Atanacağı pozisyon için bu ilanda belirtilen öğrenim şartına haiz olmak.”

55 BİN PERSONEL ALIMI

Bir önceki PTT personel alımlarının nihayete ermesinin ardından kurumun planlaması kapsamında yeni alımların yayımlanması bekleniyor. PTT personel alımlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamalarında “Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz.” ifadelerine yer vermişti.

ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Kpss de yaris ati gibi kosturulmamizin sebebi ne ozaman uzerimozden iddami oynuyorlar yoksa

  2. 3hava limanı güvenlik görevlisi alıyor İGA İnternet sitesinden başvuru yapın

  3. Şu yaş şartını kaldırın artık.
    65 yaşında emekli ediyorsun ondan sonrada yaş şartı koyuyorsun…
    Kamuda ve özelde yaş şartı kalksın artık…
    Yaş, yaş,yaş yeter artık…
    Dayısı olan bir şekilde işini yürütüyor
    Dayısı olmayan da karından geberiyo
    YeterrrrrrrrrrrrrARTIK.