Kamu Personelleri

PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak? Detayları Anlatım

PTT tarafından geçtiğimiz günlerde çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile ilanlarını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanlarda PTT’nin farklı kadrolarda personel alımı yaptığı ancak KPSS şartı aranmadığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak PTT tarafından yayımlanan ilanlarda personel alımlarının “ava yazılım uzmanı ve Sistem mühendisi, PHP Devoloper” kadroları için gerçekleştirileceği ifade edildi.

PTT tarafından yayımlanan ilanlarda her kadro için ayrı bir genel şart belirlenmiştir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre ilana başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linkte belirtilen genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır.  

Başvuru ekranına ulaşıldıktan sonra adayların kariyer sitelerine üye olmaları ve bu üyelik kapsamında özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluştururken adayların tüm kutucukları eksiksiz bir biçimde doldurmaları gerekmektedir. 

Yukarıdaki bilgileri yerine getiren adaylar kolay bir şekilde PTT personel alımı için başvuru yapabilecektir. 

Bir Yorum

  1. Java yazılım vs zaten lehimize bir kadro olsa acayip sasirirdim kolay gelsin