Kamu Personelleri

PTT Personel Alım Tarihi Belli Oldu ! Sıra Bekçi Alımında

PTT personel alımlarına ilişkin kamupersoneli.net olarak yaptığımız haberler ve yakın takip doğrultusunda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alım tarihini açıkladı. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan konu ile ilgili olarak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

PTT PERSONEL ALIMINA BAŞVURULAR NE ZAMAN? 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alımlarına ilişkin yaptığı açıklamasında “15 Ağustos itibariyle başvuruları alacağız” ifadelerine yer verdi. Ancak hala PTT personel alım ilanı yayımlanmadı. Söz konusu ilan yayımlandığında anlık olarak sitemizde bulabilirsiniz. 

BİR ATAK TA BEKÇİ ALIMINDAN BEKLENİYOR

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın tarih vererek belirttiği PTT personel alımının ardından adaylar bekçi alımı tarihinin de kesinleşmesine ilişkin yetkililerden bir açıklama bekliyor. Bekçi alımı Resmi Gazete’de yayımlanan 690 sayılı KHK kapsamında 7 bin olarak Emniyet Genel Müdürlüğüne ihdası yapıldı. Bu kapsamda 7 bin bekçi alımının 2017 yılı içinde yapılması bekleniyor. Söz konusu KHK’da bekçi alımının Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara ve Mersin illeri için yapılacağı belirtildi ve başka bir detay verilmedi.

Kamupersoneli.net Notu: PTT Personel alım ilanı yayımlandığında veya bekçi alımına ilişkin bir gelişme meydana gediğinde ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. istanbul'da var kardeşim başta olmak üzere toplam altı (6) il'de yapılacak…

  2. 2800 tl net maaş olması lazım diğer şartları bilmiyorum genel olarak