Kamu Personelleri

PTT Personel Alımı Sınav Sonuçlarına İlişkin İtiraz Duyurusu Yayımlandı

PTT tarafından bir duyuru yayımlanarak 2018/1 personel alımına ilişkin yazılı sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edilmişti. Aşağıdaki link üzerinden sınav sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz…

Sınav sonuçları açıklandı ancak sonuçlara ilişkin itirazların nereye ve nasıl yapılacağına ilişkin adaylara bilgi verilmedi. Bu konu hakkında PTT’den bir duyuru daha yayımlandı. Yayımlanan duyuruda itirazlar hakkında detayları bilgi paylaşıldı. 

PTT tarafından sınav sorularına yapılan itirazlara ilişkin itiraz değerlendirme raporu adayların erişimine açıldı. Sınav sorularına yapılacak olan itirazlar hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

SONUÇLARA YAPILACAK İTİRAZIN DETAYLARI

Sınav sonuçlarına itiraz edecek olan adayların öncelikle PTT’nin 1840 no’lu posta çeki hesabına 30 TL itiraz ücreti yatırmaları gerekmektedir. Bunun ardından adaylar paranın yatırıldığına ilişkin dekont ve itiraz gerekçesini gösteren dilekçe ile gazisem@gazi.edu.tr e-mail adresine e posta göndermek sureti ile itiraz yapabileceklerdir. Adaylar sonuçlara itirazlarını sadece 10 Eylül ile 27 Eylül arasında yapabileceklerdir.

Sonuçlara itiraz yapacak olan adayların T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, iletişim bilgileri ve imzasının yer aldığı bir dilekçeye oluşturmaları gerekiyor. Bunun ardından itiraz ücretinin yatırıldığına ilişkin dekontun bulunması gerekiyor. Adayların dilekçelerine itiraz gerekçesini açık bir şekilde yazmış olmaları gerekmektedir. Ayrıca sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.