Sağlık Personeli

Resmi Gazete’de 361 hastane personeli alım ilanı yayımlandı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Atatürk Üniversitesi hastanesinde çalışacaklar için hastane personel alım ilanı yayımlandı.

361 HASTANE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Hastane personel alım ilanında, “Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (b) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere “Sözleşmeli Personel Çalıştınlmasına İlişkin Esasların” Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle 361 sözleşmeli personel alınacaktır” denildi.

HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Öte yandan başvuru yapacak kişiler için günden itibaren 15 gün içinde Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Araştırma Hastanesi) resmi internet sayfası www.hastane.atauni.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Personel ve Özlük Bürosu adresine yapacaklardır.

BAŞVURUDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER

1-KPSS Sınav Sonuç Belgesi

2-Mezuniyet Belgesi (diploma ön ve arka yüzü veya karekodlu e-Devlet kapısı çıktısı)

3-Askerlik Durum Belgesi

4-Adli Sicil Durum Belgesi (e-Devlet kapısından oluşturulmuş belge)

5-Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge veya sertifika

6-SGK Hizmet Dökümü (İş tecrübesi istenilen pozisyonlarda barkodlu e-Devlet kapısı çıktısı)

HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

a-) Türk Vatandaşı olmak,

b-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c-) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d-) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,

e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından memur alım ilanı yayımlandı. Memur alım ilanında KPSS’den en az 75 puan alan adayların başvuru yapabileceği bildirildi.

Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından Resmi Gazete’de memur alım ilanı olacağı duyuruldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Kura ve sözlü sınav ile üniversiteye en az ilköğretim mezunu personeller alınacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapacağı personel alım ilanı yayımladı. Üniversite personel alım ilanında adayların kura ve sözlü sınav ile alınacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kura ve sözlü sınav ile üniversiteye en az ilköğretim mezunu personeller alınacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

Rize’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alım ilanında en az lise mezunu adayların başvuru yapacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK’ta çalışacak personel aranıyor!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK ) bünyesinde en az 6000 TL Maaşla çalışacak personel arandığı duyuruldu. TUBİTAK personel alım ilanı detayları haberimizde…

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK'ta çalışacak personel aranıyor!