Kamu Personelleri

Sağlık Bakanlığı 2018 TYP Personel Alımı Sonuçları! İŞKUR Başvuru Sonuçları Nihai Liste

Sağlık Bakanlı 5298 işçi alımıyla alakalı olarak sonuç listelerini paylaşıyoruz.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web adresi üzerinden geçtiğimiz haftalarda bir duyuru yayımlandı ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 5298 işçi alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtilmişti.

Bununla beraber 5298 işçi alımının eski normal, engelli ile hükümlü ve TMY işçi statüsü kapsamında açıklanan sonuçlarda Ankara ve İstanbul sonuç listesine yer verilmişti.

Daha sonra İŞKUR üzerinden yeni bir duyuru daha yayımlanmış ve diğer illere göre başvuru sonuç listelerine İŞKUR üzerinden erişim sağlanabileceği duyurulmuştu.

PEKİ SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

İŞKUR aracılığıyla açıklanan detaylarda 5 bin 298 işçi alım ilanına yönelik olarak sonuçları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşmıştık.

İŞKUR bu konuda bir açıklama yaparak adayların başvuru sonuçlarına nereden ve nasıl erişim sağlayabilecekleri hakkında detayları açıklamıştı.

5298 işçi alımıyla alakalı olarak nihai listeler açıklanmasından sonra 25 Ekim 2018 tarihinde de kura çekimlerinin yapılacağı bildirildi.

Kura çekimine İŞKUR ve Sağlık Bakanlığı yetkililerinin katılacağı ifade edilirken kuraların noter huzurunda çekileceği duyuruldu.