Kamu Personelleri

Sağlık Bakanlığı 5298 İşçi Alımında Yedek Kazananlara Görev Verilecek Mİ?

Bakanlıktan konuyla alakalı olarak yapılan açıklamada ise;

“Bakanlığımız kadrolarına kura neticesinde asil olarak yerleştirmeleri yapılan hak sahiplerinden yukarıda belirtilen süre içinde mazeretsiz olarak başvuru yapmayan veya başvurup da evrakları tekemmül ettiği halde ataması yapılıp mazeretsiz olarak tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde göreve başlamayanlar, yerleştirmeden doğan haklarını kaybedecektir.

Bunların yerine asil hak sahiplerinin atama işlemleri tamamlandıktan sonra ilan edilecek usule göre yedek hak sahiplerinden gerekli belgeler istenecek olup boş kalan yerlere yedek hak sahipleri arasından sırasına göre atama yapılacaktır.

Bu sebeple belirtilen başvuru tarihleri arasında ikinci bir ilana kadar yedek hak sahiplerinden evrak kabulü yapılmayacaktır.” denildi.

Bu kapsamda gelecek haftalar içerisinde asil kazananlar arasından evraklarını teslim etmeyen adayların olması durumunda açık kalan kadrolar için yedek kazananlar için yeni bir duyuru yayımlanacak.

Detaylar geldikçe okurlarımızla paylaşacağız.

Bir Yorum

  1. İstanbul il sağlık müdürlüğü ne teslim ettim evraklarimi ne zaman belli olacak sonuçlar.

  2. Ben att hemşiresiyim ama iş bulamıyor hale geldik iş arıyorum yardım edin lütfen

  3. 200 ,yedegim İstanbul bana sıra geldigini nasıl ogrenicem

  4. 5298 yedekler alım yapıldımı bilen paylaş sın

  5. 5298 kişilik alım asiller nezaman bitecek yedekler nezaman çağrılcak ? millet perişan oldu.!

  6. Sağlık bakanlığı taşra teşkilatı sınıfta kaldı tam aradan 1 yıl geçmesine rağmen halen bir haber yayın vermemiştir resmen insanlarla dalga geçiyorlar 1 yıldır ne yapıyorsunuz insanlar işsiz alıyorsanız alın almıyorsanizda dalga geçmeyin tlf lara bile cvp vermeyen bir kurum yazıklar olsun