Kamu Personelleri

Sağlık Bakanlığı AB projesi için istihdam edilecek adayların listesini açıkladı

Sağlık Bakanlığı, resmi internet sitesi üzerinden AB projesi kapsamında istihdam edilecek adayların kısa listesini yayınladı. Listeye aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

İŞTE SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN O DUYURU

Kısa listeye kalarak mülakata girmeye hak kazanan adaylara mülakat yeri ve tarihi telefonla bildirilecektir. İletişim bilgilerini başvuru esnasında vermemiş olan adayların gocmen@saglik.gov.tr adresine e-posta ile iletişim bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.

Mülakat İngilizce yapılabilir. Mülakatta, adayların belirtilen nitelik ve deneyimlerine ek olarak; başvurdukları pozisyona yönelik dil ve mesleki bilgisi, genel kültür düzeyi, muhakeme, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti gibi hususlar da değerlendirilecektir.

KISA LİSTEYE KALAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

İlk aşamayı geçerek kısa listeye kalan adaylardan ise aşağıdaki belgeler talep edilecektir:
• Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi,
• Adayların önceki işyerlerinden alacakları, çalıştıkları pozisyonu, görevlerini ve çalışma sürelerini ve işyeri iletişim bilgilerini gösteren çalışma belgeleri, (SON 5 YIL İÇİN)
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak veya en az 3 yıl süre ile tecilli olduğunu gösterir belge,
• Adli sicil kaydı,
• Kimlik belgesinin fotokopisi,
• Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
• Yabancı dil bilgisini gösteren belgenin fotokopisi

Bu belgelerin dışında yukarıda belirtilen adayın sağlaması gereken asgari nitelikler ile tercih nedeni olan niteliklere ilişkin destekleyici belgeler, Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirmenin herhangi bir aşamasında talep edilebilir.